birka paradise

sitter hos julia nu och väntar på att hon ska bli klar med sin packning.. sen ska vi på kryssing! yeeeeeeei :)

juste, det blir ingen piercing idag heller.. mamma ringde överallt och kollade piercingställen i stan men överallt finns det en åldersgräns på 15 år.. men hon hittade ett ställe! och dom har inte tid förns på måndag. eller på lördag nästa vecka.. jaja. väntar man på nått gott väntar man aldrig för länge. samma gäller dig syster! snart kommer du hem :D MISS YOU !

nu måste jag kila, pussen


Kista centrum

idag vaknade jag och julia av alarmet klockan 9.. man kan ju inte sova bort hela dagarna, ellerhur? när vi legat och dragit oss en stund i sängen gick vi ner och började spela wii cart. kul (: sen käkade vi frukost, sminkade oss och blablabla.. när vi var klara tog vi bussen till våra mammors jobb, där hämtade vi lite pengar. sen tog vi bussen därifrån till kista. I kista shoppade jag och julia lite skitsaker, hon köpte typ en halsduk, ett skärp, två par örhängen och ett halsband. jag köpte en mascara ( favoriten ) ett armband & godis, hihi. och lilla klant julia tappade bort sin mobil, så vi sprang runt i kista i en timme kanske för att hitta den.. men vi hittade den inte. vi gick till bikbok och sa att dom skulle ringa LINA på kontaktlistan om dom hittade hennes mobil. och guess what? dom ringde! julia hade tydligen tittat på jeans på bikbok och råkat lägga sin mobil under ett par jeans.. smarto?

vi drog hem typ vid 5 tiden kanske, och då käkade vi när vi kom hem. sen gick vi ut och mötte amanda en stund. vi snackade en stund med henne & sen kom min mamma och hämtade mig hos julia :) jag och mamma åkte förbi handlarn och köpte vindruvor m.m som jag ska käka nuuuuuuuuuu, CIAO!



btw.. jag piercade mig inte idag. jag ska göra det på en salong imorgon i stan istället :)




konstnärlig..

jag och julia har ganska tråkig humor.. den här bilden föreställer ett får som vi har planterat ner i jorden. som sen växer upp till en blomma som sedan ruttnar. HA-HA-HA (?)


natt

hej på er, idag skulle jag egentligen vart med mell & mikaela. men dom kunde inte för att dom var så sega på att fixa i ordning sig.. jaja.

så istället städade jag mitt rum, gick och hämtade  min lillasyster på dagis & lagade middag. snacka om bäst? och gissa vad.. jag är med julia. ovanligt va? vi har självklart spelat wii & the sims hela kvällen, det är verkligen underhållande. haha :)

imorgon ska jag vara med julia på dagen, vi hade tänk åka iväg och shoppa lite. och sen på kvällen vid 6 - 7 tiden ska jag träffa amanda, då ska vi pierca mig. ÄNTLIGEN! ska pierca underläppen i mitten, är en liten wannabe av min storasyster.. hon tog hål i näsan när hon var i min ålder. och jag tog också hål i näsan för ca ett halv år sen. och hon piercade sig själv i underläppen, mitten & det ska jag göra nu ju. hihi !

nu är jag för trött för att orka skriva mera, hörs imorgon. puss och kraaaam

ååååhh..

idag ska jag vara med mikaela & mell. men dom svarar inte när man ringer eller smsar.. dom kan väll inte sova nu? klockan är ju 14.00 ! jag har i alla fall städat mitt rum nu, jag plockade undan allt från mitt rum, bäddade sängen, sen kastade jag ut allt frpån min garderob och vek ihop det fint igen och la om lite i den. så nu är den fin igen ;p

om någon hör någonting från mell eller mikaela idag så smsa mig.. puss puss


sega

hejhej, jag är med julia just nu. jag har vart med henne på dagen också :) vi har haft en sån där ''speldag'' igen. fast nu spelade vi bara wii (: vi gick ut en stund också, och filmade varandra typ. när vi kastade snö på varandra och så, konstiga & väldigt kul ! heheh.. sen åt jag hos henne och efter det tog vi bussen till ica. där köpte vi gurka, blomkål, dipp och gräddfil, mums :)

när vi kom hem till mig började vi fixa i ordning allt det, och då kom vi på en sak.. jag hade verkligen ingen dricka hemma! allt var slut, hade inte ens saft ;b så vi började koka massa bär som jag hade hemma. och då blev det egen hemmagjord saft, det var faktiskt helt okej :)

så nu sitter vi i min säng och tittar på mtv och sitter vid datan. det är skit kul, för det är såna där kommentarer om '' älskar, älskar inte '' och då stog det : hon har håriga armhålor.. du borde dumpa henne. haha (?) jaja.. vi har ganska tråkig humor.

har typ inget mer att skriva.. pusshej!



har fortfarande inte somnat & klockan är 05.48

ååååh, ska försöka sova nu. försöka i alla fall..

jag gjorde om designen igen, nu blev jag super nöjd. wiiiie !

:(

jag kan inte sova....

KOMMENTERA!

                   

LUGG                                                  SNELUGG




jag vet inte hur jag vill ha mitt hår längre.. vad tycker ni?
 

i taket lyser stjärnorna

idag vaknade jag ganska sent, 11.30 (: ovanligt för att vara mig ! ungefär 5 minuter senare vaknade julia, vi låg och slöa i sängen typ till 12.00 & då gick vi ner och åt frukost. sen gick vi upp och började fixa oss, för julia skulle träffa hennes kompis och jag skulle träffa Elina.

klockan 14.00 mötte jag Elina vid bussen. Sen åkte vi till stan. vi åkte dit för att titta på bio. För att när jag fyllde år så fick jag bio biljetter för två av henne, så jag tog ju självklart med henne :) När vi kom till stan så gick vi till sergels bio & löste ut våra biljetter. då var det ungefär 40 minuter kvar innan bion började, så vi gick till gina tricot och tittade lite. Efter det gick vi tillbaka till bion och lämnade in våran andra biljett, så att vi skulle få en mellan popcorn och en mellan dricka var (; haha.

sen började bion, dårå. det var så himla kul, för överallt i hela bion hörde man '' snyft snyft '' & '' bhuuhuu '' för att alla satt och grät, haha! eller.. aah. jag ska inte säga nått, jag satt också och grät ;) filmen var i alla fall suuuuper bra. nästan bättre än vad jag hade trott. när bion var slut åkte vi hem.

och hörrni, ser ni att jag har fixat designen? jag har suttit och fixat i flera timmar nu, och är ändå inte nöjd, hmm.. orkar inte göra om. 

vi hörs väll senare.. hej då :)






snööööö

nu har det kommit snö, igen ! ORKAR INTE HA SNÖ! kallt, man blir mulad, förkyld, blöta fötter, mörkare (?) men det är ändå ganska mysigt på samma gång.. ;)

jag är med julia nu, det var jag igår också. jag sov hos henne. vi typ hade en spelkväll eller vad man ska kalla det för, vi körde the sims, wii fit, mariocart m.m :) roligt roligt !

idag ska hon nog sova hos mig, så jag skriver väll ikväll, hare ! puss puss








inte visste ni att jag hade en tvilling va? hehehe..

mums

är med julia nu, vi ska spela the sims och äta nyttigt ! heheh..



PUUUUUSS

lyx? jag kanske ska dit den 10 maj :)


hey

jag älskar kommentarer, men jag får nästan aldrig några.. så snälla kommentera ! :)



bjuder på den.. ;d

STORSTÄDNING!

före..



efter..


ingen big deal

haha, enkel skoldag. började 9.00. då tittade vi på en film, school of rock. skitbra :) sen fick vi gå hem. hade egentligen omprov i svenska & prov i so men jag orkade inte göra det. så jag drog hem. och nej, jag skolkar inte för det. orkar inte förklara, jag gör bara inte det :p

efter skolan var jag med josefine, daniel, david, tim och frida. vi gick typ runt lite och snackade, vet inte vad vi gjorde mer.. men jag kom i alla fall hem för typ någon timme sen.

måste städa mitt rum nu.. har fortfarande inte gjort det, fyfy. hej då !



frisk

gick till skolan idag, kände att jag mådde bättre :) så idag började vi 10.20, ganska sent faktiskt. då hade vi '' våga lektion ''. då satt vi och pratade om att man ska säga till sig själv att '' jag kan, jag ska klara det '' och blablablabla.. och vi skulle bryta arm på varandra & putta ner en sockerbit från en glasflaska (?) kul men ändå tråkigt. sen lite senare på dagen hade vi våga lektion igen, då hade vi en präst som lärare. och han hade med sig en tjejkompis som typ jobbade i kyrkan. och hon hade en hund. gissa vad den hette? jo MOSES! hahahaha, alla höll på att dö av garv när hon berättade det :p plus att vi körde någon lek om eldbollen eller nått, och när vi körde det så skulle man springa till olika stolar. och det var två stycken i min klass som ramlade av stolen ;D hahaha, då höll vi också på att dö av garv !

det var en ganska rolig skoldag (: och hörrni, jag jobbade faktiskt skitbra på no lektionen! brukar jag nästan aldrig göra annars.. hähäh.

efter skolan gick jag & josefine as och mötte robin k. vi var med han på vallen en stund sen gick jag hem för att jag frös, hade huvudvärk & behövde plugga :p

orkar inte skriva mer nu, mina händer är fortfarande kalla och jaa.. plugga ska jag ju också göra. har so prov imorgon :/ puss puss

tråååååk

hej, jag har jätte tråkigt..
vaknade imorse, gick inte till skolan för att jag knappt kunde prata. har fortfarande jätte ont i halsen men huvudvärken är borta!

egentligen måste jag plugga, som ni kanske ser på inlägget jag skrev innan (?) men jag vågar inte resa mig upp.. för min söta lillasyster har somnat precis bredvid mig. vi låg i min säng & hon tittade lite på mig, sen såg jag hur hon bara sjönk ihop med ögonen och somnade. så söt!

städa måste jag också göra, mitt rum ser ut som en katastof. helt bokstavligt :p såå.. ja. hoppas att jag inte väcker henne nu då. puss puss

världens sämsta vecka!

måndag :engelska läxa, who & wich
tisdag : so prov, om alla religoner vad dom tror på, regler, högtider & hederliga skrifter
onsdag:
torsdag : omprov i svenska, på abstrakt, konkret m.m sen har vi en svenska uppsatts om en rik/fattig familj
fredag : ett helt kapitel i no & prov på det + matte läxa, en sida.

tråk

hej alla, idag efter skolan var jag med josefine. vi träffade några killar en stund efter vi hade slutat, sen drog vi till ica. vi skulle köpa hårfärg till henne men det fanns inte i hennes färg som hon ville ha :(

vi gick hem till mig & började plugga. eller hon pluggade, inte jag. för det hände en grej som gav mig extrem huvudvärk och ont i halsen..

för det första så mår jag dåligt, för det andra har jag inte pluggat något, för det tredje har vi prov imorgon, för det fjärde stannar jag hemma imorgon för att kunna plugga & för att jag mår dåligt. och för det femte orkar jag inte skriva mer.. så hej då. puss på er


JAAAAA

OM 20 DAGAR KOMMER MIN ÄLSKADE STORASYSTER ÄNTLIGEN HEM ! :D

seg

tjabba (:
sov hos josefine idag, vaknade, klädde på mig, åt frukost, gick hem.
lämnade in min mobil på lagning & josefine drog till hennes mormor.
jag och pappa drog till lunden, köpte sallad. käkade, sen drog jag till jakan och mötte josefine & michelle.

sen efter måååånga timmar typ, haha. så drog vi hem igen. vi var ute ett tag och sen gick jag hem. och nu sitter jag här, framför datorn och ska gå och ta bort sminket nu.. orkar inte.


snacka om att ha tråkigt, sminkade mig själv med massa ögonskugga. ni får en bild på det ;b

kort & tråkigt inlägg, anyway.. puss puss



                                                                                            

skit snyggt, inte



hähähä

hejhej, är med josefine & david nu. vi har haft skit kul, vi plus tim och daniel.

jossan typ sover, haha sötnos (:

juste, jag fick ett linne av pappa idag som alla hjärtans dag present, men det har redan gått sönder. jag har liksom inte ens gjort nått .. ? jaja. skit samma. får väll klaga på dom :p
orkar inte skriva mer nu, är trööööööött. puss

god morgon

sov inte alls länge idag.. vaknade runt 10.30. jaja..
vaknade med ett paket bredvid mig - '' Lina, puss & kram på alla <3 - dag ''
när jag öppnade det var det en liten gullig ram med blommor på, söt!

igår natt satt jag uppe och skrev lite på våran läxa till torsdag. en uppsatts om någon bild ;s det gick faktist ganska bra. men jag är inte klar ännu :/

anyway, idag ska jag vara med josefine as. vi ska typ vara hos daniel med david och hitta på nått kul säkert ;b

nej nu måste jag fixa mig, vi hörs förmodligen senare. puss puss



klockan är 2.00

borde sova, men jag pallar inte. har nyss käkat (?)
en bra sak är väll att jag förmodligen kommer sova länge imorgon, för att jag går och lägger mig sent.
jaja, ska väll försöka sova nu.

puss på er !

DET ÄR ALLA HJÄRTANS-DAG


vadå otursdag?

rubriken stämmer, jag har inte haft någon otur alls idag. tror jag. tack & lov ?
har ni haft det? haha, ja det har väll vanne haft..

när jag slutade skolan, klockan 11.20 så gick jag vanne, josefine & pernilla ut och snackade en stund.
och då upptäckte vi hur kul det var att åka ner för en kulle med massa is på, hahaha. och gissa vem som ramlade? jo vanne ! efter en stund, när vi hade garvat färdigt och lalalal (: så gick vi hem till mig, hämtade typ 10000000 burkar och skit, och gick till ica och pantade. och gissa vem som ramlade på vägen dit? jo vanne. haha, men i alla fall det blev 126 :- wohoo. haha, sen så drog vi runt lite överallt. tog typ olika bussar överallt, för vi hade inget att göra. typ vid 4 tiden drog vi hem igen (:

då käkade jag, sen gick jag ut och träffade josefine, vanessa & daniel. svinkallt som vanligt så jag gick hem ganska tidigt.

så nu sitter jag här, och fixar med pa & bloggen. som vanligt.

nej jag har faktiskt inte så mycket mer att berätta.. hade så bra då. hähääh. PUSS


                                              
                                                 
                     

wohoo, here they come









 

det finns några till, men det är så seeeegt att ladda upp så ni får nöja er med dom här :)



 


felicia

'' hej allihopa '' - jag och felicia fattar.
idag har jag vart i skolan, försov mig. men hann i alla fall, kom kanske 2 minuter försent. så jag är ändå duktig !
när jag slutade ( 14.10 ) så gick jag, jessica, maja & josefine upp till fjällenskolan för att jag skulle träffa felicia (:
när hon hade slutat drog vi hem till henne och började fota massa bilder och käka typ. jag har inte bilderna, men jag kanske lägger ut några sen.
vid ungefär 6 tiden gick vi hem till mig för att käka mat. sen efter det hände det inte så mycket. mest data typ ;p
jag följde henne till ica där hon skulle ta bussen hem, sen drog jag hem & nu gör jag absolut ingenting. borde plugga.. men jag glömde mina böcker i majas väska -.- och jag har inte word på min data .. jaja.
ska typ välja kläder tills imorgon nu, mohaha. slutar 11.20 imorgon ! HALVDAG <3
orkar inte skriva mer, puss puss


Flo Rida - Right Round



älskar låten

min räddare i nöden

är mell ! tack för hjälpen, så. äntligen, nu ser min blogg bra ut igen :)

är för trött för att bry mig..

jaja, det får väll se ut så här ett tag, orkar inte fixa mera, jag suger på det !

hjääälp mig

det blev nått knas med headern, den vill inte hamna i mitten. hjälp mig

studiedag imorgon

gick till skolan idag, mikaela kom till mig på morgonen när jag var som allra snyggast. som vanligt. hon stressade mig lite grann, men det var bara bra. hon hjälpte mig också att inte glömma min skåpnyckel. jag gör ALLTID det när hon är med mig, vet inte varför ! sen när vi var precis vid skolan så kom i på att i började 9.30 istället för 9.20.. hade stressat lite i onödan. haha. sista lektionen var gympa, vi hade styrka som var fett jobbigt! jag jobbade faktiskt så hårt jag kunde, nästan i alla fall. behöver lite muskler asså, är jätte otränad :b
slutade 14.50, och då gick jag, josefine bränneby, josefine andersson, vanessa persson och pernilla norrby runt lite i skolan och väntade på att daniel skulle sluta. när han hade slutat så gick vi alla ut en liten stund, mest snackade.

jag gick hem och åt, packade mina saker & sen gick till josefine bränneby. påvägen till henne träffade jag peter, roligt :) har inte träffat han på jätte länge! när jag kom hem till josefine så väntade jag bara på att hon skulle packa sina ''sovsaker''. när hon hade gjort det så gick vi hem till michelle en stund och snackade en stund med henne :) jag snackade mest med hennes hund,haha.. så himla söt! världens sötaste asså, jätte liten :o

vi var hos michelle i kanske en timme, för sen skulle i hem till josefine andersson och sova där. vi träffade daniel påvägen hem till henne, så han följde med oss hem till henne, lämnade våra saker och sen gick vi ut. men jag och josefine andersson klarade inte av det så himla länge, SVINKALLT ! höll på att frysa ihjäl ;o så hon och jag gick hem till henne och började titta på prison break, hehe.

och vi sitter faktiskt fortfarande kvar framför tv'n nu, alla är supertrötta. får se om i hittar på nått kul snart, oj det blev ett ganska lång inlägg.. :) har tyvärr inga bilder så förstår om ni inte gillat det här inlägget, hähäh :d skit samma!

puss på er


jag vill ha !



I <3 FOREVER21.COM

stan

hej alla, idag ska jag och jessica åka till stan och köpa piercing till mig.
sen ska jag och pappa typ åka iväg och pierca mig. hehehe, tror inte att ni vet det men jag ska pierca mig i vänster överläpp :)
jag vet inte när jag ska åka, snart hoppas jag. ska sminka mig och så först.
juste, någon som kan träffas ikväll? för jessica kan inte göra nått ikväll´, bara på dagen ..
jaja, hör av er om ni kan. PUSS !

bilder från världens roligaste kungsberget



haha lite bilder, plus att en blev upp och ner (?) JAJA :)

har inte skrivit på länge..

förlåt för dålig uppdatering ? - haha.
idag har jag i alla fall vart i skolan till 14.50. då gick jag en bit med jessica, men sen fick jag lov att gå hem igen för att min moster kommer hit idag :)
jag ska typ käka nu, och sen ska jag gå ut och träffa jessica. vet inte riktigt vad vi ska hitta på, frysa kanske.. puss

kungsberget

måste packa nu, för jag ska till kungsberget imorgon med skolan. ska upp klockan 5 !!

kungsberget

måste packa nu, för jag ska till kungsberget imorgon med skolan. ska upp klockan 5 !!

''sjuk''

idag har jag bara vart hemma, började 9.20 & vaknade 9.15 BRAVO. så mamma kom och sa att ja fick stanna hemma, vet inte varför men jag fick det i alla fall. men det kanske bara var bra, för vet ni vilken träningsverk jag har eller ? jag gick och tränade gympa igen med pernilla igår. det var jätte roligt, kan erkänna att jag har saknat det. så det var nog bra med lite vila, haha. idag har jag ju inte gjort så mycket direkt, ugicks med mormor här hemma som är på besök :) hon har vart så himla snäll, först fick jag skit söta strumpor av henne igår, imorse åkte hon och köpte glass åt mig, sen tankade hon på mitt kontantkort med 195 kronor, hon strök alla mina kläder, sen lagade hon min tröja + att hon har stickat egna sockor till mig idag. asgrym :)
så jag är fettglad !
hahah, jag sprayade ner mig med brun utan sol nyss på mina ben, hoppas det funkar. ser ut som ett lik ? ;o
nej nu måste jag ladda min mobil, igen och välja kläder tills imorgon, imorgon börjar jag 9.00 och jag ska vakna !
fett jobbigt, på onsdag ska jag åka till kungsberget med skolan typ, och bussen går klockan 7 från skolan ! uschuschusch. jaja, det ska bli kul i alla fall.
puss puss 


            
               

                 




        sprayen
älskling sover                  tofflorna
                                        

RSS 2.0