bildbomb

först var jag på grönan, och då köpte jag dom här ''coola'' brillorna i stan

sen gick jag och pernilla hem till henne, och hon vill att jag ska lägga ut dom här bilderna :


så.. sen efter det, när vi var hemma hos henne färgade vi våra hår..

FÖRE:


glömde ta efterbild men här är iaf EFTER:


seeeeen.. gick vi ut på studsmattan som även var våran sovplats :




sen satt vi och snackade hela kvällen där ute, as nice. sen sov vi & sen gick vi in på morgonen kanske vid 9 och då fixade vi oss.. MIN ÄLSKLING :


sen IDAAAAAAG
har jag också vart på grönan, men det var ju så sjukt varmt så jag, pernilla, mickan & julia åkte till lövsta :


hahahha misstolka det inte :



det var kortfattat om dagen/dagarna typ, pernilla badade inte så hon fick fota oss idag på lövsta. TACK!
nu ska jag i alla fall gå ner och dricka nått, håller på och dö här. vi ses imorgon antar jag. måste skärpa mig med uppdateringen ju!


sorry, typ.

har inte skrivit ju, men hallå? jag har ett liv ute i fina vädret. ni kommer få massa bilder om vad jag har gjort istället. det här är ju en FOTOBLOGG faktiskt..

börjar om tio minuter!

måste gå till skolan, ses kanske ikväll som sagt. puss!

herregud!



LADY GAGA KOMMER TILL GRÖNAN!
gissa om det kommer vara mycket folk ?

grönan

idag har jag vart på grönan med mickan, pernilla & julia. det var ganska mycket folk men det sket vi i.. jag tvingade upp mikaela i fritt fall! hahah och skitungen som aldrig har åkt den skrek inte? hon sa ba '' meeh.. den var ju inte läskig '' knäppis! vi kom typ nyss hem till mickan, jag ska sova här. imorgon börjar vi 9.00.. och typ alla andra är ju lediga! fett med orättvist -.-
aja, whatever. imorgon ska jag, mickan, filippa & mell till grönan igen. hoppas på mindre folk.. men antagligen kommer det inte vara det för att '' hammerfall '' är där och uppträder. men vi får se. axel & simon ska dit. och mells pojkvän & hans kompis simon ska dit också. så vi kanske är med dom också, well well. orkar inte skriva mera nu, vi kanske hörs imorgon om jag inte är för busyyyyyy.
pussar


ni har sett bilden förut


men det här har jag i alla fall på mig idag. förutom skorna, har ljusare hår & min älskade piercing är borta..
men ni fattar, så varför ta en ny ? (:

ångest..

jag saknar mitt bruna hår... men usch så får jag inte tänka. jag som har lovat att jag ska bli värsta blondisen. måste färga ännu mera.. hatar mitt hår nu. PISSGULT. oranget. usch


reflektionsdag

förlåt för att jag inte skrev igår, men jag sov hos pernilla och hennes dator är sönder ;p
aja, idag hade vi iaf reflektionsdag. så jag, pernilla och mickan gick till skolan en stund bara för att mickan skulle göra något. och självklart var simon tvungen att putta ner mig i fontänen .. haha. nej men han var iaf RIKTIGT nära! man får passa sig för honom alltså..

typ några timmar efter åkte jag, pernilla & mickan till grönan. pernilla köpte äntligen sitt efterlängtade guldkort (: så vi var där en stund, och jag kom typ nyss hem. jag ska välja kläder tills imorgon och sen ska jag duscha tror jag. kanske ska fota lite sen, vi får se.
byebye så länge!

so

hahha, vi fick ha rast typ en stund från so'n. så jag loggade in på datan när hon inte är i klassrummet (: busunge.. haha. vi hörs sen ikväll. puss!

läääänge sen



jag, mell, filippa & felicia. saknar!

trött

mamma tvingar mig att städa rummet.. får väll ta och göra det då. usch -.-

äpple


många nyckelpigor i trädgården



och ännu fler blir det, eller?
haha.. nej men allvarligt. vad tycker ni om bilderna jag tog nyss?

pool!

slutade 11.55 idag, skönt! då gick jag och pernilla hem till henne och åt glass typ, sen gick vi tillbaka till skolan och väntade på julia och felicia. medans satt jag och luffade i mitt skåp (a) sen när dom hade slutat tog vi bussen hem till henne & badade i hennes utomhus (nergrävda) supercoola pool :) hahah, hur mysigt som helst.. jag vill också ha! sen badade vi i hennes bubbelbadkar inomhus, sen typ vid halv sju tiden åkte vi hem. och nu sitter jag här.. varmt.
längtar till fredag, då blir det grönan med mell, filippa & mickan. juste, sen blir det grönan på onsdag med pernilla. hahhaah och sen blir det grönan på torsdag med pernilla, julia & felicia. sen blir det grönan på lördag också med felicia tengmo & sen grönan på söndag med filippa igen. JAG <3 MITT GULDKORT (:
ni får bilder på när vi badade sen, när felicia har lagt ut dom. nuuuuuuu ska jag gå ner och fota något, love!


ge mig!



det ser ju inte ens ut att göra ont! visst?

sunshine

tagen för typ 5 minuter sedan

mickan

sorry, har inte skrivit. men datan hos mickan fick vi inte använda.
igår skulle iaf jag och mickan kollat på bio i stan, men det blev inte så. så vi drog till grönan (:
där träffade vi jonas & robin så vi var med dom hela dagen där, asmysigt. sen vid typ 4 tiden fick jag och mickan dra hem till henne i täby. jag sov där. först skulle mickan plugga.. och det gick inte så bra. haha. så hon la sig ner på golvet och bara låg där i en halvtimme för att hon var så sur.. haha ;d aja. sen drog vi till ica i skit sköna klackskor & köpte ''middag''. resten av kvällen klagade vi på hur våra fötter värkte & så badade vi i hennes jaccuzi utomhus :)
vi somnade runt 1 kanske. och sen på morgonen gick vi ut med hennes hundar & då följde hennes syrra och mickan med mig samtidigt till roslagsbanan så att jag kunde åkte hem (:

sitter här nu och ska snart färga håret igen, men först ska jag gå ut lite. ÄLSKA VÄDRET.

hörs senare, puss!

rain

hej! kom nyss hem, typ. gick upp typ nio då mickan ringde till mig. hon frågade om vi kunde dra till stan eller något. så det gjorde vi, hon kom och mötte mig vid centralen för hon kom tidigare dit. vi gick runt typ en stund i stan sen åkte vi till grönan, som vanligt (: det första vi gjorde var att gå till insane, som alltid. hahah vääääldigt kul där vid insane idag, verkligen. menar det! tss..
aja. det var ganska mycket folk där idag, så vi drog tillbaka till stan igen och började kolla lite. hon köpte ett par trikåer från gina med hål i först, sen gick vi till donken och käka. sen kom alexandra å dit & lämnade mickans väska, sen gick vi tre runt i stan en stund. då köpte mickan en typ klänning från h&m & jag köpte ett linne därifrån (:

sen gick vi typ till ExpressoHouse och köpte varsin Chailatte ;d sen drog jag hem & hon till sin mamma för att kolla på bio eller något där.
sitter iaf här hemma nu och väntar på att maten ska bli klar, alltid klar lika sent! whatever..
ni får en bild på linnet sen ska jag ducha. puss !


.


ska dra ut och träffa jossan & nåra. hörs kanske sen, puss.

me right now


suddig webbkamera bild, men whatever

utekväll

förlåt för att jag inte har skrivit, men jag har haft annat för mig. haha, först var jag med jossan och vanne i jakan, vi skulle bara kolla lite. sen drog jag hem och åt. sen gick jag ut och träffade dom igen.
vi gick till ica och kollade typ, och då såg vi pernilla och sofia. vi var med dom en stund, och då började jossan och vanne spotta på varandra (?) sen helt plötsligt blev jag inblandad och fick spott på mig av jossan -.- plus att jag satte mig i någon glass typ, så fick gå hem och byta byxor, hahah! sen träffade jag, jossan och vanne shan & axel. vi snackade med dom typ sen drog vi och träffade david, tim, rasmus, felix, timmy, daniel & douglas. var med dom resten av kvällen :) felix & rasmus gav mig värsta garvattacken hela kvällen! fattade inte vad som hade hänt med mig..? kul var det iaf, haha. 

tim & david skjutsade oss på deras cyklar en bit till vanne, för vi skulle gå till henne och hämta kläder för vi ska sova här ( hos jossan ). david lånade ut sin tjocktröja till mig för att jag frös också, tacktack! :) 

nu sitter vi typ och snackar mest, imrogon ska jag göra.. ingeting. PLUGGA !
ses imorgon, puss..

r.i.p edie

oj herregud vilket annorlunda avsnitt av desperate houswifes.. men det var jätte bra ju!

oredigerade bilder



hade bara lust att fota lite (: vad tycker ni?

desperata hemmafruar

YEEI, har inte missat det! kollar på det just nu. bara så ni vet ;) skriver lite ointressanta saker nu, bara för att ni klagar på att jag inte skriver längre.. haha.

älskling



kolla vem jag har återupplivat! welcome back to life, haha!

bilden till pernilla



det var den här bilden jag menade (;

skolan

hej! kom precis hem från skolan, typ. vi fick sluta lite tidigare från matten, så då gick jag, jossan & pernilla till ica för att dom skulle köpa glass eller något ;d sen gick jag & jossan ut för att möta daniel. jag var med dom typ en kvart sen drog jag hem. fick låna en photoshop skiva av david idag. som jag ska försöka installera nu, han sa att det kanske skulle funka (: inte direkt en ny photoshop men skit samma!

ska plugga hela dagen idag, som vanligt. ska göra det hela veckan..

glöm inte desperate houswifes ikväll.. som jag brukar göra -.- pusspuss!

just nu..


fryser jag..

monday

usch vad det har regnat idag! och bara för det var vi tvungna att ha utedag eller vad det är? började skolan 9.20 och då hade jah klassråd, språk sen lunch. efter det åkte jag, pernilla & några fler till sandviksspåret. för vi skulle mötas på hummelmora äng för att göra några aktiviteter eller vad det var med alla 7or och så.. helt okej. bara det att det regnade ju fett mycket :/

jag, mattias & jonas hade tänkt att bada med kläderna på. hahah.. men det blev aldrig så ;d

juste, ikväll kanske jag ska på <DIF3 - AIK. men vi får se, kanske inte pallar (: ska plugga ..

puss så länge


varsågod..

.. felicia. hon vill att jag ska skriva något. så yeah, nu har jag gjort det (:


lägger in en bild också bara för att vara snäll (:

mördarvecka 22

måndag: uppsats i engelska, skriva en hel A4 sida på datan om londonzoo..

tisdag: ligger efter i matten, ska räkna en sida + so, en A4 sida om ''prao'' som reporter

onsdag: matte prov

torsdag: prov på svenska, en bok som heter mango. har inte ens kommit halvvägs..

fredag: muntligt no prov

döda mig.

negativt inlägg!

herregud, att folk ska gå runt i stan! STOCKHOLMstad & fira  NORGES nationaldag?

när jag och mickan åkte till grönan fick 47an ta väääärsta omvägen, bara för att alla norgemänniskor ska gå runt och fira sin nationaldag MITT PÅ VÄGEN! fett lack jag blev.. plus att när vi kom till grönan var det någon taxiskit också. så det var hur mycket folk som helst där, bara för att alla som kör taxi får typ gratis åkband & inträde. och så får dom ta med sig hela sin 100 miljaders folk släkt från irak och skit. inte min turdag direkt. så jag och mickan åkte popexpressen & insane en gång. sen åkte vi hem, pallade inte köa! när vi kom hem gick vi till ica och köpte glass, som vanligt. vi älskar glass, speciellt när vi är med varandra (a) vi satte oss hemma hos mig och började kolla på '' fun with dick and jane '' på min dator. har sett dem 7 miljarder gånger men den är fortfarande lika rolig.

imorgon är det bajsskit gympa på någon cpäng med alla 7or, tror jag. vi ska ha nått gå.och.häng.er tema med dragkamp och sånt bajstråkigt. AAAARGHH..

hahah, nu blev det bara för mycket.. orkar inte skriva mer nu. är aaarg ;p ni får ingen egentagen bild heller, bara för att.. hejdå!



tagen från google.



grönan today

mickan sov här & idag ska vi till grönan. ( som vanligt på söndagar ) hoppas på mulet & duggigt väder.. som betyder lite folk. hoppas även på att bara tjockisar är där, så vi snurrar i insane! hihi.
vi hade tänkt att ta bussen som går 11.56 här ifrån idrotssvägen, då är vi framme 13.00 vid grönan.

VILKA HAR GULDKORT?


suuuuper nöjd!

tacktacktacktacktack alexandra! *klick*
 JAG HAR SNYGGASTE DESIGNEN EVER (: HIHI.

vaken!

jag & filippa har faktiskt redan vaknat, eller vi gjorde det för typ en timme sen. igår var vi iaf på rix fm! GRYYYMT ju! helt sjukt bra, asmycket folk. hahah, jag trodde jag skulle frysa, men jag blev ju asvarm när alla stog där och trängdes ;d jag och filippa knuffade oss nästan längst fram, och vi kom dit typ 5 minuter innan dom började liksom. så vi hade skit bra platser. vi skrek jätte mycket, speciellt när emd & måns zelmerlöf kom! gaaaaaaah (:  vi drog hem vid tio när dom hade slutat. typiskt att dom alltid ska ta dom bästa sist.. hahah. när vi kom hem la vi oss i hennes soffa & ''kollade'' jiddra inte med Zohan. vi somnade direkt..

nu ska vi typ äta frukost tror jag och sen ska hon få lära mig dansen till ''hoedown throwedown'' med hannah montana. yeaaah! (:

haha cyah later guys!

filippa har ny data så det blir inte ens en gammal bild på oss, NI KLARAR ER.


förlåååååt

för dålig uppdatering! har inte orkat bara, sorry. är iaf hos filippa nu & ikväll ska vi till rix fm :) hörs väll imorgon, pusss

jag sa ju att ni skulle få en bild idag :)



nya hårfärgen.. vad tycker ni?

ha tålamod..

förlåt men orkar inte lägga in bild på resultaten av mitt hår.. eller jag hinner inte. orkar inte vara uppe hela natten tills det är torkat -.- har inte ens sett själv. det är hur tovigt ut som helst nu och blablabla.. ni får se imorgon. LOVAR!

handduk & ful mössa..

.. har jag på huvudet nu. blond färg på det, eller vad det nu är. mamma har sagt att det ska bli ljusare, håll tummarna att det inte blir oranget

godmorgon!

börjar 10.20 idag (: nice! då har vi so, sen lunch. efter det har några elevkonsert som vi ska gå och kolla på i en timme. efter det är klockan redan 13.00 ungefär! då har vi svenska, mördar svenska.. håller på aslänge. faktiskt.. så kanske vi inte ska ha svenska, HOPPAS! då har vi håltimme tills vi har no. sen slutar vi klockan 15.00

efter skolan ska jag vara med pernilla en stund, sen ska ju som sagt mamma färga mitt håååår (':

skriver mer sen, orkar inte mera nu. puss puss



saknar min piercing..

22:30

ligger i sängen just nu & ska typ sova snart. mysigt bara att ligga med datan i knät! tänkte faktiskt bara säga att jag inte färgat håret idag.. det blev försent. men imorgon så :) juste.. ska säga godnatt också. GOD NATT

jag älskar dig felicia


seg dag

inte så mycket blogg idag? sorry guys. idag har jag iaf vart med syrran & hennes pojkvän till siba för att hon skulle köpa ny telefon, hon köpte en sony ericsson w715 eller vad den heter. fin var den iaf (: sen har jag knappt gjort något mer.. mamma ska snart färga mitt hår ( hon är frisör för er som inte vet ) & hon ska färga det lite ljusare.. hon har förvarnat mig om att det kanske inte blir så bra, att det kan bli typ orange, men jag orkar inte bry mig. får väll fixa till det med alla hundratals inpackningar vi har här hemma.

har även bestämt mig för att inte missa desperete houswifes today! laddar upp med en b&j cookie doug till det :)
hörs kanske ikväll, puss !



 
hör inte till inlägget, men en bild jag tog för ett tag sen i alla fall (:


har vart med pernilla idag


BÄSTA DAGEN!

shit, grymt kul på grönan idag! det var perfekt väder, inte för kallt & inte för varmt. det regnade lite, men det var bara bra. för då var det ju inga människor där.. mohah. det var helt tomt typ! jag & julia kutade runt i insane hela tiden. vi behövde knapp stå i någon kö! åååh.. I LOVE INSANE.  vi letade efter tjockisar hela tiden, för då snurrar själva vagnen mera. och vi fick typ värsta biffarna en gång.. så det blev helt sjukt snurrigt. vi snurrade verkligen runt hela tiden, skrek så mycket så att jag nästan tappade rösten. plus att i slutet, FASTNADE vi uppochner.. för att dom var så himla tunga. så personalen fick komma och hjälpa oss runt igen. alla tittade och asgarvade åt oss. och jag grät av garv! aldrig haft så kul någonsin tror jag.. hihi. nästa helg ska jag till grönan igen, men felicia. hoppas det blir ruuuligt (:

nu orkar jag inte skriva mera, ska kolla hockey med pappa. haha, ni hörde rätt.. puss puss


grönan idag

har precis fixat mig, ska snart till julia för att möta henne. sen åker vi till grönan, hoppas iaf på lite bättre väder.. & att insane inte är urfunktion igen! hehe..

den lilla sega ungen är väll klar snart hoppas jag, ska fråga pappa om skjuts nu. smsa&ring idag om ni vill, hörs ikväll. puss !


tuff tuff..

hahah, idag åkte jag och felicia till ett övergivet tågspår och fotade. orkar inte redigera bilderna, för jag har fortfarande inte photoshop.. måste spara ihop till det nu också -.- HATA IPREDLAGEN!


felicia

ska gå och möta felicia nu, vi ska typ fota och så (: hörs senare, förmodligen med mass bilder. PUSS

syrrorna idag



jag, emma & elsa åkte till säby idag och kollade på hästarna, jag vill verkligen börja rida! älskar hästar..
bilderna är oredigerade & vissa är tagna i motljus, men whatever.

saknar min hårfärg



kolla! sådär hade jag för bara några månader sen.. VARFÖR VARFÖR VARFÖR färgade jag tillbaks?!

ingen mell..

nehepp.. mell kunde inte träffas.

kom typ nyss hem från kista, hade vart där med maja nyström, maja heurlin & jessica björkquist. dom skulle typ kolla på någon jacka. finfin (: sen var jag tvugen att åka hem för att äta, men maten är inte klar än? kommer säkert ALDRIG bli det heller.. sen kommer jag säkert inte få gå ut heller. så någon som vill komma hit & sleepa over här? (: puss

dresscode



idag ska jag träffa mell efter skolan, vi får se vad vi hittar på!

vet ni? MIN IPOD ÄR TYP TRASIG :'(

i love you



hahahah..

mascara



en bild jag knäppte idag, hmm.. vet inte vad jag tycker. för mycket effekt kanske. vad tycker ni?

dagens



tjocktröjan är min syrras - från USA
linnet är från gina
och jeansen är också från gina

TACK MAMMA!





är inte direkt duktig på det, men ja. lösnaglar

hemma

kom typ precis hem från pernilla. vi var med simon & axel, trevligt trevligt. vi typ kollade på film och sen gick vi ut ett tag. har precis käkat & funderar på om jag ska gå ut och fota lite.. får se.
ses snart antar jag. PUSS

pernillaaaaaa

skön dag idag, började 11.25 & slutade 14.45 (20 minuter tidigare än vanligt ) . då gick jag och pernilla hem till henne och började kolla på björn gustafsson the movie typ :) haha skön ju.

måste sluta,pusspuss

visste ni att jag har en hamster?



I LOVE YOU!

jag saknar dig simba..


vad ska mina nya blogg heta?

fortfarande trivs.blogg.se, mittlivifoton.blogg.se eller linasfoton.blogg.se?

jag älskar dig lillasyster


sick

hemma redan, försov mig i morse. fast jag hann! hade först svenska. sen engelska. efter det lunch, åt inte. käkade på träffen istället. sen skulle vi ha so, men läraren var typ sjuk. och vikarien kom inte. SKÖNT. hade håltimme i en timme & en kvart istället. sen gick jag hem, hade ont i huvudet.. men skolsyster var inte där så jag gick bara hem. gick hem med huvudvärk, men nu har jag bara magont istället. wierd.




vad ska jag ha på mig imorn? (idag)



kan inte bestämma mig!

butterfly, fly away



till den här låten kunde jag inte sluta gråta, ni måste se filmen för att förstå.

the pictures




tog typ 100 likadana bilder, så det blev inte så många. plus att dom är oredigerade -.- GE MIG PHOTOSHOP!

pernilla

förlåt för att jag inte har skrivit på hela dagen typ, men aah. idag har jag iaf vart med pernilla, vi gick hem till henne & käkade efter skolan. sen gick vi hem till mig för att hämta kameran. vi gick ut då och började fota lite, men sen började det regna så vi gick in igen.. pernilla gick vid ungefär halv 6 tiden kanske, kommer inte ihåg. och då åkte jag och min syrra till jakan för att kolla på '' hannah montana the movie '' i jakan. men nej.. det var på svenskttal. så vi ville inte se där. vi åkte då istället in till kista och kollade, filmen var verkligen sjuuuuukt bra! grät hur mycket som helst ju.. sångerna & allt har jag blivit helt kär i.

jag måste lägga in bilderna på mig och pernilla nu, annars blir hon suris ^^ PUSSSSS


engelska

sitter i datasalen nu & har engelska. vi ska översätta texten '' sommaren är kort '' med tomas ledin. har redan blivit klar, fuskade lite. hähä. idag efter skolan ska jag vara med pernilla. gissa vad vi ska göra? FOTAAAAAAAA.

hihi, snart börjar jag med fotobloggen, med ny design och så. kommer också komma bilder senare ikväll på vad jag och pernilla har fotat :) hörs då, puss!

GOD NATT

=)


nybörjare..



oredigerade & inga idéer.. men photoshop och finare väder hoppas vi på!

gaaaah

shit, jag kan inte bli lyckligare! min systemkamera är sjuuukt bra, eller jag har inte fotat så himla mycket än & kan inte alla funktioner.. men man fick ju en gratis fotokurs med så den ska jag absolut gå på! jag har inge tålamod kvar snart, vill fota mera mera mera & ännu mera! men batteriet är på laddning.. och får inte ta bort det förän den är helt färdigladdad, *suck* men jaja.. snaaaaaaaaart säkert :) juste, glömde säga att det är en nikon d60 som jag har fått, med objektivet 18-55 ( ganska dåligt, men kommer säkert köpa nyare sen ) men det funkar ju iaf (: med 4gb minneskort, nått linsskydd & en kameraväska. JAG ÄR SÅ LYCKLIG!
kommer förmodligen göra om min blogg till någon slags '' fotoblogg '' nu istället, som mitt liv i foton ungefär. roligare eller tråkigare?
aja, ska duscha nu. vi hörs imorgon! puss puss



och en sak till : jag har tagit ut min läpp-piercing.. bara så ni vet.

OMG!




JAG HAR FÅTT EN SYSTEMKAMERA!

klockan är 06.51

och vi har redan hunnit sminka oss, gått ut och hämtat mickans grejer, klätt på oss & nu lagar vi pannkakor. ska snart till grönan (: c yah

RSS 2.0