hemma!

ååh, skit också.. nu var man hemma igen. brukar säga ''borta bra, men hemma bäst'' men nu menar jag det inte!

när vi kom dit, strax innan sju.. så gick vi ner till vattnet & fotade lite :

 
eftersom BJÖRN BORG bodde där förut så hade dom en gaaanska cool båt :


och en gaaaanska cool pool? :


och här är en liten del av huset :


här är ett annat litet hus som jag, julia, papi & micke sov i :


juste! dom hade en egen golfbana :


såja.. vad mer? Aah, right.. här är båthuset :


nudå? hmm.. här käkade vi frukost:

OJ VAD BRUN JAG SÅG UT DÄR! (a) wiiie..

här gick vi ner för en trappa, och kom då till hans egna lilla strand :



fler bilder just nu får det inte bli.. har såklart flera. för pappa fotade ju också med hans systemkamera. men det lägger jag inte senare :) jag älskade verkligen livet eller vad man ska kalla det för där! tjockt nice hela tiden, världens bästa väder. hade alltid någonting att göra. Jocke & Kevin var där också, vi var med dom typ hela tiden.

avslutar inlägget med vad vi har gjort typ :

bastat
badat!
åkt båt till vaxholm
ätit massa, hähä
badat jacuzzi
solat
spelat golf
spelat bilspel i värsta biorummet
suttit i en massagestol som är sjuk!

kmr inte på mer nu, men som sagt.. ni får fler bilder sen, puss så länge.


helt sjuuuukt!

idag ska jag, julia, pappa, micke, elin & elsa åka till BJÖRN BORGS GAMLA HUS! bilder kommer imorgon. jag är sååååååå lycklig :D


TARE LUNGT..

DESIGN KOMMEEEEER


MICHAEL JACKSON ÄR DÖD!

han dog bara helt plötsligt ;o hjärtstillestånd! vila i frid eller något.


hemma hos mell

ska sova här, förlåt för att jag inte har skrivit på hela dagen. eller HALLÅ! jag skickade faktiskt in ett mms ju, asså mobilbloggade men det kom ju inte fram? typiskt. idag träffades vi iaf i jakan, och då åkte vi in till stan, hötorget. där köpte vi jordgubbar, tre förpackningar för 40 kronor.. go blondie? jag och mell fick dom för att vi var så söta sa han ;d jaja.. sen knallade vi vidare och hamnade i slussen. där satte vi oss vid vattnet och käkade, fotade och sånt mys (: bilderna lägger jag in imorgon för jag kan inte lägga in dom här, tror jag? aja. pallar ändå inte.
sen efter slussen åkte vi till grönan, var där ett tag, det var faktiskt inte så mkt folk! wiiiie. efter grönan åkte vi till hötorget igen och gick ner till hennes syrras jobb, ett cafée, där fick vi redbull & lite av henne =) efter det drog vi hem till mig och packade och sen åkte vi till willys och handlade ;b efter det tog vi bussen till mell. då käkade vi, sen gick vi ut och typ satt och snacka. men myggen var för jobbiga så vi gick in igen, då började vi spela kort & nu sitter jag här. vi ska typ sova snart. båda är fett trötta (a) långt inlägg så förstår om ni inte orkat läsa hela ? whatever, god natt people :)



GAMLA BILDER PÅ MIG & MELLI (:

julia är jobbig!

ååh.. julia & sina ''tvångstankar''. hon fick en ''tvångstanke'' att gå ut i min pool, doppa fötterna och sen stå och hoppa bort det blöta från fötterna. så sa jag : hoppa tio gånger till. sen sa jag : hoppa 100 gånger till. och sen hoppa 200 tusen gånger till.. och självklart gör hon det, typ. sen sa jag spring till ica. och hon hade ju bara stor t-shirt och trosor på sig, nu kom hon nyss in.. flåsande. hon hade sprungit till vallen! knäppa unge alltså.. typiskt 96or ;)

bilder




nu blev det lite rörigt hära med ordningen, men skit samma (:

humor!


rubrik

julia är uppe och fixar sig eller något. vi ska gå till ica snart, där ska vi möta mickan & hämta nycklar av andreas ;p sen ska vi gå hem till mig och göra? ingenting. kanske ska till media markt och skriva ut foton också, fick 50 gratis foton när jag köpte kameran också :) fick även en fotokurs med som jag ska gå på, har bokat den 11 oktober :P fick inte boka i september för pappa för han sa att vi kanske ska utomlands dåååååå :D wiiie. juste, jag har massor med bilder från dom här tre dagarna jag har vart med julia, det får ni se senare. kanske ikväll, om ni har tur! usch vad jag skämmer bort er.. massa bilder hit och dit. haha ;)

idaaaaag..

har jag och julia bara legat ute och solat på min baksida. har fått lite färg iaf :d sen typ vid 7 tiden gick vi hem till julia. då satte vi oss och spelade the sims 3, och typ käkade. nu sitter vi ute i hennes uterum med madrasser, täcken, kuddar & sånt skit för vi hade tänkt sova här ute. men aah. hon ligger och smsar med folk just nu (?) haha vi som skulle vara okontaktbara.. eller vänta! klockan är 00.04, så hon får faktiskt det, hahah! syns någon gång. puss ;)

sol!

jag och julia vill bara ta det lungt idag, det är ju asnice väder ute! så ni som försöker smsa oss och så, lycka till. vi är OKONTAKTBARA today. vi orkar inte bry oss, smsa hur mycket ni vill. ring hur mycket ni vill, men ni kommer inte få något svar. suckers :)



oredigerad & tagen med pappas kamera, Canon 1000d.

solen skiner!

mormor & ''morfar'' har kommit hit nu :) bor typ 100000000000000 miljoner mil här irfrån.. haha nej men dom bor i Norrland. Julia är kvar här, vi ska typ bara vara hemma idag, hon ville ge mig sällskap eftersom jag bara ska vara hemma idag, inte ofta dom är på besök liksom (; vi har nyss sminkat oss, vet inte varför ;d bjuder på bilder ikväll antagligen, kommer inte finnas så mkt mer att göra idag, so long. puss!

HAHAHA, jag dör!



jag har såååå tråkig humor :')

räknar myggbett..

och jag kom fram till att jag har 12 MYGGBETT! på högra benet.

kirbur baklänges

jag ska till lundskolan snart och möta julia.. hon ska sova här. Idag åkte ju iaf jag och josefine till stan för att hon skulle köpa hårfärg, rosa hårfärg. tuffing (: men hon kunde inte färga sa dom, för hon har för mörkt hår. så hon köpte en piercing till hennes navel istället. Och seriöst, hon är min idol! hon köpte en SVAMPBOB piercing! amagaaad, så fin! svambob är kungen ju (: kom hem typ exakt klockan 6 och då käkade jag. ska som sagt möta henne snart, ville prata i telefon med henne men hennes mobil hade hon tappat i vattnet så hon kan inte klicka på svara knappen (?) smartass..
måste gå nu, hörs ikväll. eller inte! suckeeeeeeers, hatar bloggen. men ibland har jag blogg humör, så varsegoda! har kvar den.

tjaaaaaa

ska möta josefine snart, sen ska vi till stan. hon ska köpa hårfärg på punkt shop, haha ni får inte veta vilken färg (: min favortifärg iaf! jaja, igår sov jag hos elina med pernilla, vi somnade typ runt 6 tiden & idag vaknade jag typ 1. blir så arg på mig själv, palla sova bort hela dagen? tsss.. skit sammaaaaaaaa. hej dåååååå

jag & mickan på hennes land



FLUUUUMM (:

gratis glass!



bli medlem, samla poäng och få gratis glasscheckar till din mobil som du sedan visar upp till utbyte av GBglass (: bra till sommaren huh? BLI MEDLEM, gör som jag! klicka på bilden för att bli medlem.

midsommar?

haha inget speciellt händer idag för mig iaf, ska iväg till grönan med pernilla snart så vi kanske ses där, eller? puss!

tralala..

idag har jag typ inte gjort någonting, sov i soffan inatt. vet inte varför, kände bara för det, och då är jag ju sååå smart? att jag inte tänkte på att min lillesyrra ska komma ner och titta på tv på morgonen? hon kom och hoppade på mig typ vid halv 7 tiden liksom.. aja. somnade om till typ 10 så då fixade jag lite. sen gick jag till min farfar. snackade lite med honom & han visade mig vattenscootern som min farbror har köpt. den står hemma hos farfar, och den är såååå cool! haha, åkte på min farbors gamla. och den var asball, men han köper nytt hela tiden så aah. längtar tills jag ska få testa den här också (; farfar visade mig alla hans ''gamla'' objektiv. asballa verkligen, jag kunde ju ha fått dom! men jag har Nikon, och dom passar bara till Canon.. aja. så jag fick 500 kronor av honom istället, som en början till ett nytt (: sen gick jag hem, och då åkte jag pappa & Elsa till NetonNet och kollade på systemkamera till pappa. men där fanns den typ inte så vi köpte en på Media Markt istället, en Canon 1000d. helt okej antar jag, tur ungen får ju alla objektiv av farfar nu så aa.. -.- sen nu har jag fixat i mitt rum hela kvällen, har städat ur alla lådor och allt skit. Juste, duschade också med mitt efterlängtade silvershampoo som mamma har tagit hem från jobbet nu också! liiiite skillnad, men det är bara att knarka sönder det i håret nu in the future så det blir säkert bra.

jag ska typ gå ner & kolla på gamla videosar från alla gymnastiktävlingar nu, saknar det något grymt asså. måste börja igen.. jag skriver väll imorgon. förlåt för dålig uppdatering. PUSS

foton



haha, jag har inga idéer.. som ni ser.

t to the råk!

tråk tråk tråk! har ingenting att göra, sitter mest & längtar till desperate houswifes.. jag har inget liv. nej nu ska jag tänka, igen. har gjort det hela dagen. ni får inte veta vad jag tänker på. hejdå

sitter i...

283602d73ff31311412369df7e48042e.png

Kolla varifrån!

sitter i husvagnen med david, christoffer & mickan, haha vi spelar kort.. Små töntar ;)


happy

juste! när jag var och firade min kusin idag så hade jag med min älskling, systemkameran alltså. nikon d60 <3 aja.. men fotointresset går i släkten, för min farfar var där. och han har en nikon D90!! min dröm, haha. skit samma! han har ärvt den från sin bror som har dött, och farfar hade massa objektiv hemma tydligen. och han frågade om jag VILLE HA! asså fåååå, helt gratis! kan det bli bättre eller? (: (: (: (: (: puss på er mina söta läsareeeeeeeeee

kolla vad jag hittade!!!!!!! :'D



JAG TROR JAG DÖÖÖÖÖR! NI VET INTE HUR LÄNGE JAG HAR LETAT EFTER DOM HÄR! jag är med på båda videosarna, men vet inte exakt vart jag står. men iaf! SAKNARSAKNARSAKNAAAAAAR :'(

tårta var...

0-6edeb7965179941e5f66546686f0f84d.png

Kolla varifrån!

tårta var det här! är hos kusinen som fyller 4 ;)


mobilbloggar för...

480fd083c0613219c625c2bb17537570.png

Kolla varifrån!

mobilbloggar för första gången.. Har ingenaning om det här kmr fram men vi får se! Såhär ser jag iaf ut idag, ska till jakan med pappa och köpa bikini nu. Hörs sen &lt;3


vaknade åtta idag igen!

vad trött jag blir på mig själv.. varför är jag såååå överdrivet morgonpigg? :( haha whatever.. idag ska jag typ åka med pappa & köpa bikini, sen köpa sommarlovskort! mitt har ju gått ut.. aargh! sen ska vi typ fira min kusin som fyller.. hmm.. 4 kanske? men jag vet inte om jag ska med. vi får se. puss sålänge.

ha-ha-ha

jag är seg, trött, konstig & övertrött.. hahah! sitter och garvar för mig själv för ingenting. mamma kom in nyss i mitt rum och frågade vad jag gjorde.. och då började jag asgarva! hmm..? wierdo. borde sova, men först får ni en bättre bild på mitt hår (:



koooooort..

rysningar!



HERREGUD! kolla på dom? sjukt duktiga, saknar gympan när jag ser det där. vissa saker som dom gör kan/kunde jag också..

tidsfördriv

Hur ska en kille vara?

Jag gillar hår som är
[X] Brunt
[X] Blont
[ ] Rött
[ ] Svart
[ ] Färgat i en galen färg
[X] Kort, eller "normal längd"
[X] Snaggat
[ ] Långhåriga

Jag faller för ögon som är..
[X] Blå
[x] Gröna
[x] Bruna
[ ] Bakom glasögon
[ ] Drogade
[ ] linser som är onaturliga
[ ] Stora
[X] Normalstora
[ ] Små
[ ] Som blinkar flörtigt

Jag gillar killar som är...
[X] Långa
[ ] Lika långa som mig
[X] Längre än mig
[ ] Korta
[ ] Kortare än mig
[ ] Blyga
[X] Vältränade
[ ] Smala
[ ] Väldigt flörtiga mot alla
[ ] Playiga
[ ] Beroende av sin dator
[X] Fotbollsspelare
[ ] Ishockeyspelare
[ ] Orienterare
[X] Sportiga över huvud taget 
[X] tränar på gym

Det är snyggt när killar...
[ ] Har tatueringar över hela kroppen
[X] Inte har allt för många tatueringar
[X] Piercing i ögonbrynet
[ ] Använder speedos
[X] Snaggar sig
[ ] Har längre hår än mig
[ ] Inte rakar sitt ansikte
[ ] Rakar kroppen
[ ] Använder kajal
[X] Alltid har keps på sig - inte alltid (:
[X] Har märkeskläder
[ ] Är modenörd
[x] Har häng

Detta säger allt om en kille...
[X] Hans kläder
[X] Hans moppe - HAHA (a)
[X] Hans leende
[ ] Hur ofta han är med kompisar
[ ] Hur han behandlar sin mamma
[X] Hans personlighet

Det är gulligt när killar...
[X] Ringer ofta
[ ] Smsar non stop
[X] Är svartsjuka
[ ] Försöker bli kompis med mina föräldrar
[ ] Ger mig små presenter
[ ] Väljer/Köper mina underkläder
[ ] Lyssnar på Britney Spears
[X] Gråter till filmer
[ ] Pratar om giftemål och barn
[ ] Totalt skiter i sina betyg
[x] Kan sjunga riktigt bra
[ ] Skriver egna låtar
[X] Är lite pluggis
[ ] Är mycket pluggis
[ ] Städar sitt rum kliniskt varje vecka
[X] Slåss för mig

Detta står jag INTE ut med...

[ ] Kaxiga killar
[X] Blyga killar
[ ] Killar som slår ner folk
[ ] Överbeskyddade killar
[ ] Killar som har nära tjejkompisar
[ ] Killar som kör moppe
[ ] Killar som ALDRIG tänker på nått annat än mig
[X] Som aldrig kan erkänna sina fel
[ ] Killar som röker och snusar

jag var tydligen inte klar :'(



mamma behövde klippa mera.. det blev ju skit kort! :'(

blekis..

någon som vill åka och sola med mig typ nuuuu?

hej jag har kort hår..


:'(

nu ska jag klippa mig.. kommer dööööööööööööööööööööööööööö!

08.28

måste jag vara så äckligt morgonpigg? vaknade åtta..okej om jag vaknar nio kanske, men åtta? min hjärna vill inte fatta att jag FÅR sova typ. tror att jag ska försova mig så jag vaknar eller något ;b plus att jag kan ju aldrig somna om.. aja. jag vaknade i alla fall med 8 sms (: älskar att ha sms när jag vaknar! så då kunde jag ju verkligen inte somna om heller.. tihi. jag har nyss rengjort min dataskärm, shit. det behövdes verkligen, min lillesyrra kommer alltid och petar på den med sin fingrar så att det blir fettigt typ på skärmen. men jag har aldrig okar fixa det. men nuuu så (:
jag har inge mer att skriva, ses kanske sen. puss


min gulliga dator, haha.

!?!?!?!?



  första gången jag färgade                   &                               fjärde gången..                  

shit? mamma är ju frisör, så det är därför :')


                         

tröttis

ojojoj vad alla klagar på att jag inte skriver.. jag ska försöka skärpa mig ;d men det är ju inge kul att blogga.. typ. i alla fall ibland, aja. SOMMARLOV! sommarsommarsommarlov. najs! gick till skolan, kollade på kören och sen gick till klassrummet, sen slutade vi. och mina klackskor har DÖDAT mina fötter, aj? värsta skavsåret typ, men spela roll (: älskar skolavslutningar, i don't know why, liksom okej att man får sommarlov, men hela grejen.. att klä upp sig & så, tycker det är skitkul (a) haha. ni kan få en bild på klänningen, sen orkar jag inte skriva mera.. puss.

<ROSA3
 

skolavslutning!

ÅÅÅÅÅÅÅH ÄNTLIGEN! efterlängtat? mjoo, lite! hahha, jag och pernilla är klara nu, har vart det ett tag men iaf (; vi börjar 8.45 men vi ska gå typ 20 över. sen slutar vi halv 11 typ så det är asnice :) efter skolan ska jag vara med pernilla, vet inte vad vi hittar på. men om jag inte är allt för upptagen skriver jag typ senare iaf ;d puss på längeeeeeeee!

18.53

började dagen med att gå til lskolan. var i skolan klockan nio, men tydligen började vi halv 9? bra.. nej men dte gjorde faktiskt ingenting. för jag hade redan tömt skåpet & ''städat'' det. så jag visade det bara för Leif. sen gick vi till klassrummet och så, efter det fick vi kolla på dansuppvisning i gympasalen. haha.. sämst! nej men det var bättre last year, jag var med.. hallåååå?! nje men det var väll roligt, killarna var bäst! haha. sen iaf, klockan 9.54 för att vara lite exakt.. så gikc jag och pernilla till bussen. vi åkte till jakan först och skulle sen byta buss till kista. på 178an träffade vi jonas, mattias & nemrut från våran klass.. mahah (: och dom höll på och kommentera att '' åååh.. titta där är david! fan vad ful han är.. står där och käkar på sin macka '' schyssta kompisar haaa? NIET! aja.. i kista kollade pernilla på skolavslutningsklänning & skor. sen drog vi hem. vi har haft vattenkrig och det gick inte så bra.. haha. men nu ropar pernillas pappa på att det är mat, måste kila. PUUUUUUUUSS!

har slingat håret igen..


RESULTATET

jag har gjort den själv..



JAAAA, ni får skratta. fyyyyy vad ful den är, tänker verkligen inte använda den här, någonsin.
(det står lundqvist på rumpan ;d)

wow, jag skriver..

idag har jag vart med pernilla i kista, vi kollade på skolavslutningsklänning till henne & lite annat. sen när vi skulle åka ner för en rulltrappa så skulle jag spotta i mellan typ någonting.. och slår i huvudet skit hårt i väggen! hahahah.. klantooo. men jag började verkligen asgarva och pernilla kunde knappt andas typ, för att hon garvade så mycket alltså. sen så åkte vi hem och blablabla.. nu ska jag äta och blablablaaaaaaaa. det är SÅÅÅÅ tråkigt att blogga -.-


desperate houswifes

kollar på det nu & har ingen lust att skriva. puss

har jag fått långt hår?



jag tror att jag tycker det, faktiskt (:

hemlis..




dom här skorna ska jag ha på skolavslutningen, haha.

bilder från mickans land



mysig helg vare! jag älskar dig mickispickis.

blablabla..

jag är hemma, jag lever, jag ska duscha nu, jag tycker det är tråkigt att blogga, jag lägger ändå ut bilder senare.

juste!

jag kommer inte blogga på hela helgen, för imorgon ska jag med mickan till hennes landställe som ligger utanför norrtälje :) vi ses på måndag! puss and take care, hihi.

rain..

idag efter skolan gick jag & mickan hem till mig en stund och kollade på film, sen åkte vi till grönan. det var typ inge folk där så det var asskönt. helt tomt i insane, så vi fick sitta helt själva i en vagn för att det inte kom några, haha.
ska typ sova nu, SMELL YOU LATER.

dresscode



osminkad så kameran fick täcka ansiktet, haha.
jeans från Gina
linne från Gina
tjocktröjan från Replay

får du mer än 22 är du blond!

[x] Ett tuggummi har fallit ur min mun när jag pratar.
[x] Ett tuggummi har fallit ur min mun när jag inte pratar.
[x] Jag har gått in i en glasdörr/fönster.
[x] Jag har gått ur/in i ett fordon som ännu är i rörelse.
[x] Jag har skrattat åt något som jag börjat tänka på och då har folk tittat konstigt på mig.
Antal: 5
 
[x] Jag har gått in i ett träd.
[x] Jag har försökt slicka mig på armbågen.
[x]Jag visste inte att Alfabetssången och Blinka lilla stjärna har samma melodi.
[x] Jag försökte just sjunga dom
[]Jag har snubblat på mina skosnören och ramlat.
Antal: 4

[ ] Jag har blivit kvävd av mitt eget spott.
[x] Jag har sett Matrix men förstår den ännu inte
[x] Jag är/har varit brunett
[x] Jag har i misstag fått något att fatta eld.
Antal: 3

[x] Jag har försökt dricka något men märkt att de kommit från din näsa.
[ ] Jag har somnat på en lektion.
[x] Om någon säger "fjärt" så skrattar jag.
[x] Ibland märker jag att jag inte tänker.
Antal: 3 

[x] Jag har börjat berätta något men sen glömt vad det var.
[ ] Folk går ofta iväg från mig och himlar med ögonen.
[x] Jag blir ofta ombedd att höra efter min inre röst.
[ ] Jag räknar med fingarna fast det är enkla tal som t.ex. 7+9.
[ ] Jag har ätit ett kryp
Antal: 2

[ ] Jag gör denna gallup fast du egentligen skulle göra något viktigt.
[x] Jag har klätt på mig kläderna fel väg.
[x] Jag har sökt efter något väldigt länge men sedan märkt att du har det i handen eller fickan
[x] Jag har skickat kedjebrev för att jag varit rädd för "om du inte gör detta" - förbannelsen.
[x] Jag har tappat fat, glas eller bestick.
Antal: 4
 
[x] Jag använder ordet "smart"
[x] Jag använder ordet "coolt"
[ ] Jag ser döda människor och de är mina enda vänner.
[ ] Mina vänner svär inte.
[x] Jag slår i mitt huvud om jag gör bort mig.
Antal: 3

[x] Jag har fallit av en stol.
[ ] Jag ligger ibland och försöker få fram figurer ur takets mönster.
[x] Jag säger "ööh" flera gånger om dagen.
Antal: 2

[ ] du använder miniräknare för att räkna ut summan ..
Antal: 26

OOOUPS..

favorit



Billie the Vision and The Dancers - A man from Argentina

lollipop



bilden är på mig, tagen av mig & redigerad av mig. VOILÀ!

frääääsch

har nyss tagit värsta långa badet här hemma, badkaret funkar äntligen! (med bubblorna asså) eller massagen eller vad man ska kalla det för ;p & så har jag målat naglarna <ROSA3 (: ska välja kläder tills imorgon sen ska jag lägga in fler låtar på ipoden tror jag, puss.

städat!

wiiiiie, jag är fett med duktig. städat mitt rum precis! noggrant också (: haha..
kom hem typ 14.50. tar ju som sagt 5 minuter för mig att gå till/hem från skolan. egentligen slutar vi 15.00 men jag ställde om klockan 20 minuter på No'n så aah. pensionärer märker ju ingenting.. mahaha. idag hade jag tänkt att åka & kolla på skolavslutningsklänning med mami men hon är sjuk eller något. Så jag får bara ta det lungt idag, imorgon ska jag till grönan igen med mickan, som vanligt. fast det var ett tag sen nu.. med henne iaf!
jag har inget att skriva mera, eller haha orkar inte. puss så länge.

00:00

*Puss på klockan* jag önskar att .........


23.45



med den här bilden säger jag GOD NATT!

home

kom hem för en stund sen, slutade 14.50 idag & då åkte jag och pernilla till stan. vi tänkte kolla på skolavslutningsklänning, men istället drog vi till grönan (a) najs.. i regnet. nej men det var faktiskt helt okej, regnade bara lite & det var ganska lite kö! åkte insane det första vi gjorde, och vi fick ganska tjocka personer så vi snurrade fett mkt :)

höll på att dö på vägen hem, har inte käkat på hela dagen.. sitter iaf och käkar nu, längtar till desperate houswifes!

vet inte om jag skriver senare men ni klarar er ;p puss.

morgon

börjar skolan om en halvtimme typ. måste gå snart, ska väll möta pernilla antar jag, som alltid :')
ska vara med henne efter skolan, vi ska dra till stan och kolla skolavslutningsklänning till henne. hör av mig ikväll. PUSS!




värsta kattiga tröjan har jag på mig idag ;)

glömde..

SKRYTA OM ATT JAG HAR GÅTT SPÖKHUSET på grönan! hahhahha, ni ska bara veta hur stolt jag är. jag är verkligen skit rädd för sånt där.. hela tiden där inne sa jag ''hur fan kan jag ha betalat för det här'' SJUKA MÄNNISKA. skrek så mycket att spökena säkert blev rädda för mig istället ;d lös ju skit äckligt där inne, plus att bron gick ''sönder'' och allt.
nej men det var faktiskt kul! har gått det två gånger nu (a) och fler gånger blir det. hur kan jag ha missat det där förens nu?

20 kronor rikare

hahah, jag har tur! först igår när jag skulle sätta mig i jetline (berochdal banan) så hittade jag en tia i vagnen. sen idag skulle jag gå på bussen med mell och då ligger det en tia där på golvet.. hihi! lucky me.
idag efter skolan åkte jag iaf med mell till grönan. mötte henne i barkarby & fick sällskap av twini. hon skulle hem, hon bor i täby. iaf, sen när vi kom till grönan hade mells guldkort blivit avmagnitiserat så hon fick gå och göra ett nytt.. och det tog låååång tid -.- sen var vi iaf på grönan. vi åkte insane först, då fastade vi först fem minuter i mitten av banan, sen när vi hade kommit ner igen fastnade vi när dom skulle sätta ner vagnarna igen ( för dom lutar ju ) och då åkte vi upp och ner, upp och ner, upp och ner hela tiden bara för att det krånglade.. fem minuter senare skulle vi iaf gå av. och då självklart gick det inte att få upp byglarna.. så där satt vi i ytterligare fem minuter -.- men what ever! det var faktiskt kul ;d
jag och mell drog hem typ vid halv 8 tiden kanske och nu sitter jag här och ska käka. hör kanske av mig inatt. sömn problem..
PUSS!

RSS 2.0