måste typ gå

men jag skriver lite snabbt iaf. jag orkar faktiskt inte lägga in dagens outfit. jag har tappat bort min webbkamera också.. jag har ändå inget speciellt på mig idag. mjukisar och linne ? vi kanske hörs sen, ska träffa amanda efter skolan och färga hennes hår. hejdå :)

besöksrekord!

yeei


KOM IGEN NUUUU

en kvar till besöksrekord!

okar inte skriva faktiskt, ibland kommer bloggen i andra hand. hörs imorgon kanske, valborg ju. puss då

m & f

sitter hos mickan nu med felicia, jag lever. bara så ni vet :) skriver ikväll, pyss

amandish

idag har jag varit med amanda. vi träffades vi fjällenskolan och sen åkte vi till jakan för att kolla lite. vi käkade där och sen drog vi hem igen, när vi kom hem kom en tjej förbi och köpte min studsmatta :) skönt att bli av med den nu.. fast jag kommer sakna den ! nog om det, sen gick vi till ica & köpte hårfärg till henne. hon ville ha ljusare hår. vi tog en före bild men glömde ta efterbild.. jag bad henne skicka en nu, men hon sa att man inte ser någon skillnad.. så jag ska typ färga hennes hår igen sen. men jaja, måste duscha & välja kläder nu. börjar 10.20 imorgon, skönt. men ändå så hatar jag onsdagar, HATlektionerna. so, matte, svenska & no. slutar 15.05. hör av mig imorgon, om jag har överleft dagen - haha. puss på er.


bebis..

idag har det gått två månader sedan min älskling dog.. jag saknar dig simba!

saker ni inte visste om mig..

jag har vart jätteblond
jag är allergisk mot nickel i öronen
jag går upp två timmar innan skolan börjar
jag har klivit på en geting
jag var nära på att dö när jag var liten
jag kan skrika inombords som ingen annan kan
jag har haft hål i näsan
jag är mörkrädd
har skitsvårt för matte
jag tycker om att gå till tandläkaren
är bra på att ljuga
jag hatar att prata i telefon



kommer inte på något mer.

sjukhuset

idag på morgonen åkte jag och hämtade pernilla på cykel, sen åkte vi hem till hennes pappa för att hämta kryckor till henne. stackarn har blivit biten av en orm på foten! efter det åkte vi hem till mig, lämnade cykeln. sen gick vi till skolan.

efter skolan gick jag och pernilla till vårdcentralen där på ica. vi bad dom att kolla på hennes fot, dom  kollade lite och så. men dom kunde inte riktigt kolla om det var farligt eller inte.. så dom ringde till danderyds sjukhus och kollade om vi fick en tid där. det fick vi. vårdcentralen beställde en taxi till ica som jag och pernilla skulle få ta in dit, dom var skitsnälla för vi fick ett taxi kort som det stog ''färdtjänst'' på typ. så vi behövde inte betala för att åka till sjukhuset. det var ganska läskigt att helt plötsligt hoppa in i en taxi och åka in till ett sjukhus, men det gick bra.

när vi kom fram dit så gick vi runt lite, haha. för vi hittade inte till barnakuten. men vi frågade i kassan & så, så vi hittade tillslut. när vi kom dit så fick vi snacka med någon snubbe som skulle kolla hennes fot. han började fråga skitkonstiga frågor till henne, typ som '' är dina föräldrar allergiska mot något? '' & '' när fick du din mens? '' ÖÖÖHM (?) vad har det med saken att göra? hahahha. aja, sen sa han att hon skulle ta ett blodprov eller urinprov för att kolla om det har kommit nått gift eller skit i kroppen, hahah. men lilla pernilla är skiträdd för sprutor & tänkte absolut inte lämna nått urinprov. så dom blev ganska irreterade.. så vi fick vänta tills hennes mamma kom dit. för dom ville snacka med henne. när hon hade kommit blev pernilla tvungen att ta ett stick i fingret.. men det gick bra ;d efter måååånga timmar fick vi äntligen åka hem igen. utan resultat, dom på sjukhuset håller typ på och tittar fortfarande om det är nått fel. vi får väll veta det sen någon dag. på vägen hem stannade vi på donken och käkade, för vi hade inte käkat på hela dagen.

kom typ hem för ett tag sen, är skittrött & har ont i halsen. ska typ sova snart, mahaha. lite bilder får ni seeeee, your'e welcome!


pernilla på vårdcentralen


suddig bild, men aja.


taxikortet


pernilla in the taxi


ASLÄSKIGT sjukhus! helt öde..
pernilla haltar!

INSANE!

omg, vet ni hur kääääär jag är i insane? sjukt rolig! åkte upp&ner ju (a) men det som var dåligt var att vi hann åka 3 grejer bara ? på 7 timmar! ja, det var jätte mycket folk! vi åkte insane två gånger och fritt fall tilt en gång. andra gången vi stog i insane kön stog vi och väntade i 1 timme och 40 minuter! ååh.. men det var värt det :) jag har typ inga bilder tror jag, men ni vet väll hur insane ser ut? 
orkar inte skriva mer nu, puss!

08:24

idag ska jag dra till grönan (: länge sen ju. förra året hade jag guldkort & då var jag där 23 gånger. i år ska jag också köpa guldkort, ska faktiskt göra det idag. vet inte om jag kommer vara där lika många gånger i år men kanske (: någon mer än jag som ska skaffa det?


17.38

hemma igen, vi hade det jätte mysigt. satt och snackade och tittade på vattnet. haha låter inte så himla kul & så, men aah. det var det (: vi cyklade fram och tillbaka.. *suck* JAG VILL HA MOOOPPE! ha ha ha.

jossan ska hem snart & jag ska ut och träffa amanda. vi ska åka moppe med några killar (a) myyyys.
måste dra nu, puss på er.

älskar dig josefine!

lövsta

nu ska jag och jossan dra till lövsta och schteka (a) kaaaaanske ska bada också, *sjuk i huvudet*
byebye darlings

nu ska jag och melli kolla på..

                                                     

22:31

sitter vid mells data nu, hon är där nere :)
idag träffade jag henne efter jag hade slutat, hon kom till min skola (: efter det drog vi hem till mig och packade grejer. efter det gick vi till ica och köpte glass, haha. sen åkte vi hem till henne och lämnade saker. efter det åkte vi typ runt lite & kollade. var i veddesta och så.

sen för ungefär 2 timmar sen åkte vi till solarieöarna (a) blev lite brun iaf. vi käkade när vi kom hem och blablabla. nu sitter hon där nere och väntar på mig för hon vill rita, haha gullunge =)
vi hörs imorgon, puss på er!


mell

sitter hos mell nu (:
skriver senare ikväll vad vi har gjort, vi ska typ ut och grilla nu, mahaha (a)
puss så lääääääänge

god natt

.

uttråkad bara


sjuk

hej på er, idag stannar jag hemma från skolan. känner mig lite sjuk -.-
är cp förkyld & har ont i halsen. hade 37.5 i feber också, inte så mycket men i alla fall. måste bli frisk till imorgon! fredaaaag som betyder mell (: haha jaha, nu kom mamma upp med frukost på sängen till mig (a) hhihi.
nej men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.. jo juste! jag kanske gör om min design idag igen.. blev inte så nöjd -.-

puss på er så länge <3

ni är bäst!

besöksrekord igår!

HAHAHHA

jag glömde bort att det var lost ikväll! som vanligt..

someone ?

vill någon köpa min studsmatta? typ 4.30 meter lång eller vad det är. ganska stor i alla fall. skyddet runt om är blått och typ lite trasigt men det är bara att tejpa, det har jag gjort. funkar asbra (: haha. ni får säga priset själva! puss så länge.

this is how it looks..

har redan :
100 kronor - hämtade Elsa på dagis
120 kronor - städade i köket
70 kronor - pantade burkar
200 kronor - fick av mamma
130 kronor - vet jag inte, har samlat ihop själv

ska få :
500 kronor av mamma & pappa snart
ska panta mera burkar ! ( mamma ska ta hem från sitt jobb ) - ungefär 100 kronor
plus att jag ska kräva mitt barnbedrag - 1100 kronor
jag vill sälja min studsmatta - 500 kronor

allt detdär tillsammans blir alltså 2820 kronor som betyder NIKON D60! ( mamma och pappa betalar ungefär hälften )

kan det bli bättre? nej skulle inte tro det =)


ny header igen

.. *suck*

just nu..



IPREN

hemma

har precis kommit hem från skolan nu. har mått skit hela dagen, druckit 7 glas med vatten på hela dagen.. plus fått ett över mig av en viss person -.- han ska få hämnd ;d
jossan kommer hit snart, vi ska typ kolla på film bara för jag orkar inte göra nått annat. glöm inte LOST ikväll (: CIAO !

så himla typiskt mig

självklart så somnade jag igår till desperete housewives! åååhh, shit vad sur jag blev när jag vaknade imorse.. måste se nått repris eller nått? vet ni om det går nått?
idag börjar jag iaf skolan 9.45 ( 35 tidigare än alla andra ) bara för att jag ska stå i köket. men ändå, jag slutat faktiskt 1 & dom slutar 3 :) fick ett sms av jossan och hon frågade vad jag ska göra idag, tror att jag ska träffa henne idag men hon svara inte på mina sms nu för hon ligger ju och sover fortfarande -.-' aja, måste välja kläder nu & sminka mig. hörs seeeen :) puss puss

visst har jag blivit bättre på att uppdatera? (a)

51 minuter kvaaaaaar

.. till desperete housewives ! sitter och dricker min egengjorda smoothie och väntar! hähähähä.


bilderna



här är klänningen, tycker ni att jag ska köpa den till skolavslutningen? tog ner banden på andra bilden. tyckte det blev finare så. kommentera !

köksprao imorgon igen..

hej på er, idag har jag vart med pernilla. hade reflektionsdag så vi jobbade inte så speciellt mycket ;p
vi drog till jakan och tittade lite. och jag hittade en jättesöt klänning till skolavslutningen som jag kanske vill ha, men det är ett tag kvar så jag behöver inte bestämma mig än (: jag tog kort på den men jag lägger in bilderna senare för jag orkar inte gå upp och hämta sladden (a) hahah. håller faktiskt på och lagar mat nu ! skit duktig enligt mig ;d lagar typ nån äcklig kycklig grej men aja. jag orkar inte skriva mera nu, känner mig faktiskt sjuk -.- har skit ont i halsen och blablabla.. inte för att ni bryr er då men aah. hörs sen, puss !


22:14

är med pernilla nu, ska sova här. vi har reflektionsdag imorgon så vi ska till skolan & titta på film, göra omprov i so'n och sen ska vi hem igen ;d onödig dag.. menmen, jag är ingen matkärring imorgon iaf ! hahah.. sista dagen på onsdag. fast ändå..det var ändå ganska kul. fast alla kom och mobbades -.-

fick 200 kronor av mamma när jag hade slutat för att jag städade mitt rum (?) tack ! så jag och pernilla drog till jakan men jag hittade inget mohaha.. eller aah jag köpte ett halsband. och resten la jag i mitt '' systemkamera '' kuvert (: nu har jag 620 :- där i.. lite men aja. får 1000 kronor av mami & papi snart :)

orkar inte skriva mera nu, penilla tycker att jag ska vara social mot henne för att hon kollar på film ;d knäppa människa !
haha, pusssssssssss

grattis maja heurlin !

hahah ska stå i köket idag i skolan, kul -.- eller iaf lite.. för man slipper alla lektioner & slutar 12.45 istället för 14.50 :)
efter skolan ska jag åka till jakan en snabbis med pernilla & sen ska jag hem och städa.. annars får jag inte min älskade NIKON D60 ! ska få den snaaaaaaaaart, shit vad jag är lycklig ! =)

ha det bra så länge och glöm inte att gratta maja den lilla fjortisen ! (:


mikaela

hejhej, skrev inget igår såååå jag skriver nu.
igår träffade jag mikaela vid ica. då sa hon att hon inte ville bära på sin väska så vi åkte hem till kungsängen och lämnade den ;p sen åkte vi hem till mig igen och hämtade pengar, sen drog vi till ica igen och köpte mjukglass (a)
efter det gick vi hem till mig, packade grejer sen åkte vi till mickan & lämnade mina grejer för jag skulle sova där :) vi var typ ute hela tiden igår, så när vi hade lämnat mina saker hos henne åkte vi till lillsjön och tänkte sitta där och typ titta på vattnet (?) haha men vi hann inte det för vi skulle hem och äta också. så vi åkte dit, sen tog vi typ direkt en buss hem igen för annars skulle vi komma försent hem ;d vi åkte typ i onädan men whatever. när vi hade ätit tänkte vi gå ut igen, men vi orkade typ inte så vi satt istället och kollade på tv. mickan somnade typ vid 21.30 för hon var tydligen astrött, sötnos (: jag somnade typ 22.30 för jag kollade lite på '' jag vet vad du gjorde förra lördagen '' skit konstigt program :p haha juste! ÖVERALLT, verkligen överallt så var det killar och gamla gubbar som tittade på mig och log! kul men ändå skit irreterande, hahah. mickan höll på att dö av garv varje gång någon kollade..

vi kollar iaf på en film nu som heter Georgia Rule, den värkar bra :)

bilder kommer nuuu & juste GRATTIS VANNE :)


ny header

usch, hatar den. men orkar verkligen inte göra en ny just nu.. får fixa det någon annan dag. förlåt, ni får stå ut ett tag


friday!

äntligen fredag va ? (: har vart med pernilla idag, vi drog till jakan för att bara kolla lite. så på bussen så träffade vi Josefine, Vanessa & Mikaela :) dom skulle också till jakan så vi gick med dom ett tag (: treeeeevligt. vi gick till rampen sen & träffade David, Daniel och Christoffer. grymma på att cykla ju !  jag och pernilla GICK hem till henne sen, var där en stund, sen gick vi vidare hem till mig. där åt jag och blablabla.. gick ut för en stund sen med henne för att följa henne en bit. hon skulle hem, vi kunde tyvärr inte sova över idag p.g.a våra föräldrar .. ååhh. aja, funderar iaf på att göra en ny header. kommer väll upp snart, puss så länge!

sorry pernilla

till pernilla : orkar inte lägga ut outfit bild för morgondagen, men du ser ju vad jag har på mig imorrn. har inte ens bestämt mig själv ännu.. så aah. måste plugga matte! hörs imorgon, kom till slöjden! vi är imorgon på gympan va? puss gumman !

självklart..

.. blir jag klar en timme innan jag börjar. det kanske är bättre än att komma försent men iaf! tänker inte gå upp tidigare heller.. vågar inte chansa. puss på er.

GOD NATT

mitt rekord i besökare är 40.. kanske ska sluta blogga. MENINGSLÖST.


pernilla

idag skulle jag egentligen vart med felicia, men hon dissa så jag var med pernilla istället (:
vi åt glass som vanligt, haha. imorgon ska jag vara med henne igen & på fredag. var med henne igår också. hahah!
känner för värsta mjukis dagen imorgon, ska gå upp och välja kläder nu. dålig uppdatering idag men det får ni leva med, tråkigt att blogga ju.. puss puss.



ja.. jag har glass i ansiktet. HÄMND PÅ DIG SNART PERNILLA!

klar redan

jag är faktiskt redan klar, och börjar typ om 50 minuter! yeeei.
orkar inte lägga in dagens outfit för jag är ju hemma hos pernilla, men jag har ljusa jeans, vit tröja & ett skärp på ;d
orkar inte skriva mer nu, har ändå inget interessant att säga.. puss puss


upptagen..

är egentligen ganska upptagen, kollar på dubbelavsnitt av desperet houswifes med pernilla. ska sova här idag. fö vi börjar ganska sent imorgon, 10.20. det gör vi varje onsdag och det är ganska skönt :)

skoldagen idag var väll självklart ganska seg, men rullade på iaf ;d
efter skolan gick jag, mickan & pernilla till ica och köpte glass. drog hem til pernilla och åt den, sen gick vi hem till mig för att hämta min ( pappas ) kamera. vi gick ut och fotade lite, men jag har inte dom bilderna nu. kanske lägger in dom senare.
sen gick vi och köpte glass igen, haha.

imorgon efter skolan ska jag vara med felicia tengmo, hörs dåååååå. hejdå !

grillning med paulina & felicia

mysig dag idag, kändes nästan som sommar! bara det att det blåste lite för mycket.. idag har iaf jag, paulina & felicia grillat marsmellows. myyyyys! bilderna får tala för sig själva :]







































 
bilderna lånade från felicias blogg (:


21:24

härligt med sol idag (: sov hos amanda till idag, pappa kom och hämtade mig vid ungefär 12 tiden. vi åkte och köpte hjälm, nytt batteri & bensin till moppen. har kört den lite idag, hihi. får ju egentligen inte, men hallå? vem orkar vänta tills man är 15? inte jaaaaaag.

har spelat kubb ute på gräsmattan med Emma och Andreas, gick inte så bra. haha ;o
seg dag, men har inte orkat göra så mycket mera.
orkar inte skriva mera heller, så hejdå och puss.




MYCKET SOL..

.. = LITE BLOGG. *get used to it*

MOPPE!

har vart med amanda idag, mötte henne på bussen påväg till jakan. sen därifrån jakan bytte vi buss till kista. vi käkade där, amanda köpte jeans och solglasögon (: vi drog hem till mig sen & tittade på nya moppen som pappa har köpt idag! åååhh, haha har döpt den till myran. bara för att den är så ful! fick köra den själv (a) var askul ju!

sen åkte vi hem till amanda, inte på moppen haha, med buss. käkade middag & gick sen ut och mötte peter, oscar & felix. trevlans. fett konstiga jag och amanda var! hahahah, hon spottade överallt, verkligen överallt. hon skrattade högt som fan för typ ingenting också ;p jag skulle skriva allas namn med kroppen.. gick ju bra (?) sen när jag och amanda skulle gå hem började vi snacka om älgar, hahah. japp.. humor.

sitter i hennes rum nu med datan i knät och hon tittar på disney channel (; hahah.

vi hörs imorgon hörrni, orkar inte skriva mera just nu. puss puss



oseriösa bilder (:

fixar mig

har precis sminkat mig & håller just nu på och plattar håret.. HATAR mitt hår ! hade lugg typ nyss, och nu är den lite för lång. så jag kan alltså inte ha lugg, och den är för kort för att kunna ha snelugg -.- har nästan alltid luggen uppsatt nu för tiden. känns ganska tråkigt :p men aja.

ska snart träffa amanda. vi ska dra till kista & köpa solglasögon åt henne, hon ska köpa såna som jag har från stadium (; vi hittar säkert på nått mer senare, haha. orkar inte skriva mera nu, kramis =)




ni har säkert sätt bilden förut, men kolla brillorna bara ;p

börjar närma mig..

hämtade lillasyster på dagis & städade i köket idag, fick 200 kronor för det. så mamma tvingade mig att lägga dom i ett kuvert märkt med '' SYSTEMKAMERA ''. hmm.. får se hur långt tid det tar. när jag lyckats få ihop 1000 kronor får jag en systemkamera har dom sagt. tro mig, det kommer ta låååång tid.. aja. får väll iaf försöka.

imorgon ska jag träffa min älskade amanda, saknar dig !
sista inlägget för idag antar jag, så god natt & hörs imorgon <3


13:31

hellu! kom precis hem, sov i lokal med julia & pernilla till idag. vi gjorde inte så speciellt mycket. mest snackade, somnade ganska tidigt för en gångs skull (; idag skulle dom hem till pernilla och jag skulle hem, så vi kunde ju ta samma buss. och precis när vi går ut så kommer den! hahah, borde sett ganska kul ut när vi sprang. pernilla tappade skon mitt på vägen ;d men vi hann * woohooo *

har inte några direkta planer för idag, ska typ nörda mig framför tv'n eller nått mysigt. Får 100 kronor av pappa också om jag hämtar lillasyster på dagis vid 3 tiden. najs (:

hör väll av mig med ett inlägg lite senare. puss puss


städdag

hade tänkt att ha en sån där '' städdag '' idag. i hela huset. mamma & pappa är ganska trötta på att jag inte gör någonting.. så aah. det här är väll en bra början. och USCH! okej, jag hade tänkt att ha en städdag..men hallå? det första jag vill göra när jag vaknar är väll inte att ta ner en spindel från mitt tak!? jag hatar spindlar! fick verkligen panik. sprang upp, ringde pappa och frågade vad jag skulle göra. och han vet hur rädd jag är och att jag absolut INTE kan ta i dom! så han sa att jag skulle hämta dammsugaren & suga bort den.. jag gjorde iaf det. var nära på att börja gråta ju. jag var själv hemma också så jag hade inget val :/ plus att den var typ 0,5 centimeter stor men det spelar ingen roll ! :p

ska gå ner och käka frukost nu. sen ska jag börja städa.. hare bra så länge. PUSS

bilder säger mer än tusen ord



sjuk?

har skit ont i halsen, eller i alla fall på ena halsmandeln eller vad det heter. ååhh.. orkar inte bli sjuk!
skulle egentligen vart med amanda imorgon & köpt piercing i stan, men hon är sjuk :/
hör av er ifall ni vill ses istället, god natt


typ ända bilden man ser min piercing på ( lite iaf )

uttråkad..

Har du mer än 20 st sms i inkorgen?
jadå
Vad står det i ditt tredje?
asså jag kan inte vara imorgon, det gör så ont att  jag bara gråter & gråter. när jag står upp vinglar jag och jag har ont hela tiden i halsen vad jag än gör :/
Och vem var det ifrån?
amanda
Smsar ni ofta?
händer väll
Vad står det i ditt 18:e sms?
kollst på film hihi :) men hörru vill du träffas nån dag snart? (a) <33
Och det var ifrån?
paulina
Är han/hon farlig?
mycket mycket..
Hur farlig?
sjukt ;o
Om du kollar igenom hela din inkorg, vilka har skrivit till dig då?
många, orkar inte kolla
Smsar du ofta?
asså.. nja.
Hur många sms har du skickat sen du fick mobilen?
tror du jag orkar räkna eller? har inte sony ericsson
Hur många mms?
vet inte
Är du beroende?
nejsh.
Vem ringde du senast?
pernilla
Vem ringde senast dig?
Dolt Nummer
Snyggast på din kontaktlista?
iq svar
Om du går in på dina bilder i mobilen, vad är det första du ser?
hahah, en snubbe
Hur många bilder har du på mobilen?
155
Vilken är din favoritbild?
många
Nu ska du beskriva din mobil samt berätta vad det är för modell:
samsung U600 lila
Har du varit helt ärlig nu?
typ ;p

sunday

tack igen mell för att du har fixat min design, fattar inte hur du kan allt? blev asnöjd iaf (:

idag har det inte hänt så mycket, som jag sa igår dårå ;b kanske ska gå på bio ikväll och se i taket lyser stjärnorna igen. älskar den!
SEE YAH

fy skämms på er..

varför kommenterar ni inte? okej om min blogg har blivit tråkig & att jag inte skriver så mycket mera. men HALLÅ? det är ju ert fel! kom igen nu ;o

the sun is shining

sov hos felicia igår, med felicia, julia, felicia & pernilla i hennes lokal. vi hade det kul, spelade typ spel halva natten (; jag,pernilla & julia ritade i feliciornas ansikten ;p skiiiiit snygga !
somnade ungefär vid halv 6 tiden (!!!) vet inte varför.. haha.

är i alla fall med mell nu, länge sen jag var med henne!
åkte till henne imorse, ungefär vid 12 tiden. filippa var där :) dom klädde på sig & sen drog vi till vällingby och tittade lite. blev förälskad i ett par solglasögon, men jag köpte dom inte?! pucko.. Vi satte oss och solade & jag drack slush. haha. mell satt i linne och frös inte! börjar våren äntligen komma nu eller ? hoppas det :)

vi åkte hem till melli, packade hennes saker & sen åkte vi till jakan. skulle kolla på solglasögon. men hittade inga bra för vi kom dit typ 10 minuter innan dom stängde, hahah. så jag tvingade mell att följa med mig till kista. där hittade jag mina älskade grills igen! köpte dom för 179 kronor ;)

då tog vi bussen hem igen och käkade hos mig, sen gick vi upp till handlar'n och köpte lite ;p och nu sitter vi här, som värsta datanördarna.. med varsin laptop.

det var typ min dag, vet inte riktigt vad jag ska göra imorgon. slöa. kanske sola.
hörs då, puss !


jag är hemma (:

mysig vecka hade vi. - Jag, Julia, Pappa, ''Robert'', Elin & Elsa.
åkte hemifrån ungefär vid 9 tiden, och kom fram vid ca 5 tiden. Gick bra att åka (:
vi checkade in & gick in i stugan.. helt okej faktiskt. Det första jag och Julia gjorde var väll att springa till bastun. vi satt där, blev kokheta.. sprang ut i snön, rullade oss. sen sprang vi in i bastun igen, verkligen en sån grej man bara måste göra om man har bastu, visst?

nästa dag gick vi upp ganska tidigt iaf, åkte skidor ner till backen, som låg ungefär 200 meter ifrån vårt hus. PERFEKT!
åkte skidor nästan hela dagen, helt okej väder! sen när vi hade kommit hem.. var vi TVUGNA att gå upp till datarummet. var skit jobbigt att gå upp dit! vi fick klättra i vääääärsta stora branta backen. i 1,5 meters snö. plus att jag hade mina HALA uggs på mig.. smart? - not. sen när vi äntligen kom upp dit, hade receptionen stängt. så vi kunde inte köpa nått sånt där kort för att logga in på datan. typiskt! så vi gick in klädshoppen typ och tittade lite. slutade med att vi köpte en varsin stjärtlapp för att kunna åka ner för den där branta backen, istället för att gå alltså.

på tisdagen..
åkte vi skidor som vanligt. kommer inte ihåg direkt vad vi gjorde ;p

på onsdagen..
FYLLDE JULIA ÅR ! det lilla aprilskämtet.. näääje jag skoja (:
åkte skidor som vanligt på dagen, kom hem till stugan och fånade oss med att åka pulka ner för en liten backe. haha det var i alla fall skitkul ;d sen på kvällen gick vi till en resturang & käkade. vi + alla andra på resturangen sjöng för henne.. shit vad hon skämdes :p

på torsdagen..
packade vi ihop, satte oss i bilen och åkte hem..

tiden gick väldigt fort med det var ändå rätt skönt att få komma hem igen. 


stannade och käka på någon skitcool kina grej:




någon dag i backen:



älskar dig lillasyster! :



hahah, snyggt :




mycket snö? :



på toppen :



vääääärldens godaste glass :




soligaste dagen :



har nog inte så mkt mer att säga, kanske lägger in någon video sen från björnrike. ses sen! PUSS

RSS 2.0