josefine andersson sundman

jag saknar dig! hur mycket som helst? jag tycker det är tid för dig att komma hem nu.. tur att internet finns så man får höra hur det är med dig! när du kommer hem ska vi fira våra födelsedagar tillsammans, eller hur gumman? jag älskar dig <3

tyvärr har jag inga bilder på oss två tillsammans :(



du är världsbäst <3


julafton

jahapp, nu efter mycket tjat ska jag försöka att börja blogga igen (; vad ska jag skriva då? jo.. att det är julafton. vad ska ni göra idag? själv ska jag bara vara hemma med familjen och öppna paket, känns inte så speciellt roligt eftersom jag typ redan vet vad jag ska få. Annars ska jag bara packa tror jag, åker till Egypten (hurghada) imorgon :D taxin kommer 04.15 inatt och kör oss då till arlanda. planet går 07.15 & är då där i en vecka :) jag och pappa ser mest fram imot att dyka där med tusentals fiskar och har vi tur ser vi delfiner! shit vad jag längtar.

kan lägga in bilder på egypten nu, har inget annat att lägga ut bilder på eftersom systemisen redan är nerpackad. sen ska jag äta frulle och fixa mig, vad ska man ha på sig då? hmm.. något att fundera på. puss!

hotellet:



0 meter till stranden:



dykaaaaaa :) :


RSS 2.0