öga


god morgon..

vaknade precis, inte så konstigt. vaknar alltid av min lillesyrra som tjatar om att hon vill ha välling.. skitunge asså -.-  idag ska jag & mickan gå ner till stranden om det blir bra väder, annars vet jag inte vad vi ska göra. kul, inte. JAG VILL ÅKA HEM.

vilka är på?

lady gaga 2 augusti klockan 20.00 på grönan.

jag vet inte vad jag ska skriva?

ska jag skriva vad jag har gjort om dagarna eller? jag hatar att läsa andras bloggar som bara skriver ''idag har jag gjort så och så'' och lägger till typ 2 bilder. så nej, jag tänker inte göra så på min egen blogg heller. eller klart jag berättar vad jag gör om dagarna, men vem orkar göra det varje dag? -.- jag solar & badar varje dag, punkt slut. och igår träffade jag & mickan sofia ek här, hon var tydligen här :) och igår spelade vi minigolf, jag och mickan alltså. och då började några killar följa efter oss och ba '' åh, där är ju tjejerna som var så grymma på minigolf '' HAHA.. kul :P aja, tråkigt inlägg & jag har inga bilder för att min kamera flyger till turkiet och 45 minuter :( ta hand om min bebis syster!



favorit i repris.

färgat ögonfransarna

INNAN

MEDANS

EFTER



vad tycker ni ? :) ser ni någon skillnad?

?



skulle vara jättekul om ni kommenterade svaret till mig, har ju faktiskt ett rätt så stort antal läsare per dag..

hahaha mobbar elsa..



har man tråkigt så har man.. haha ignorera min mansröst men jag är faktiskt förkyld x)
diggar när mamma kommer in och kallar mig för 5 åring & när Elsa ramlar i slutet också.. lyssna ;d

jag har blå ögon



håller på och roar mig med redigering på taaz.com. kan göra väldigt mycket där! fixa andra frisyrer och sånt. det ända du behöver göra är att bli medlem, och det är helt gratis så.. varför inte? har så sjukt tråkigt nu i alla fall. rösta på vilka ögonfransar du tycker är finast.. 1, 2 eller 3? klicka här för att komma till sidan.

hahah snygg lillesyrra?

 men jag älskar henne lika mycket i alla fall ;)

min nya tröja



200 kronor ;o me like!

vila i frid MJ..



grym låt, får rysningar. lyssna på texten.

nu ska det schteekas!


bruna ben, vita fötter?


asså sorry

fattar inte om det är fel på min data eller på deras internet? det tar flera minuter att få upp en bild. orkar faktsikt inte, har ju tagit massa kort idag så.. har iaf vart och ''besökt'' långe erik idag. en fyr här läääängst ut på öland eller något. men aah. julia har åkt hem nu, eller vi släppte av henne till hennes kusin så att hon kan åka till varberg. mickan kommer hit på tisdag & stannar i en vecka :)

det har blixtrat sjukt mycket här, ikväll i alla fall. vi funderade på om blixten slog ner här på campingen! lät så sjukt konstigt och högt. hmm..?

jag mår skit dåligt, har skit ont i halsen, huvudet & mensvärk. prima.

smell you later.


poolen nästa!

vi ska till poolen snart & bada. min syrra kom hit igår! wohoooo :) och på måndag kommer mickan hit :D WIIIIE. juste, igår fick jag och julia åka bananbåt gratis :) och idag ska jag, julia & emma åka bananbåt igen, men nu orkar jag inte skriva mera. puss

hihihhihihihiihih!!

ååh, jag är verkligen lycklig. stormtrivs här på öland :) eller iaf när julia är här.. inte när jag är själv. men aja.. som sagt! nyss, alltså för någon halvtimme sen gick vi ner till vattnet för att vi skulle bada. och så gick vi upp på flytbryggan, och där träffade vi en kille som jobbade där.. han började snacka med oss och vi frågade om vi fick åka bananbåt gratis (a) men det fick vi inte.. haha så han sa ''vänta, vänta lite här, jag kommer snart. ni kan ju stanna här & kolla på när han ska åka vattenskidor (asså den andra killen som jobbade där'' så det gjorde vi, när han kom tillbaka gav han mig en cola! jaba.. ööh tack :) sen så åkte han vattenskidor och sen när han var klar fick vi åka ut med han i båten! det var skiiiiit kul, för den gick as fort och det guppade och allt. julia fick as mycket vatten i ansiktet och ramlade av båten typ, har inte garvat så mycket på jag vet inte hur länge! sen sa han hörrni tjejer.. kom hit halv 12 imorgon så kan ni få åka bananbåt gratis :) SNÄÄÄLL? hihih :) det var iaf skitkul och han är typ världens snällaste :) aja.. ni kanske inte orkade läsa mitt damp inlägg typ men jaja.. PUUUUUSS

pernilla



JAG SAKNAR DIG REDAN ÄLSKLING, 3 veckor utan dig.. ha det bäst i grekland bästis. älskar dig!

bananbåååt



jag sitter näst längst bak & julia sitter längst bak.
ååh, det är verkligen sjukt kul! vi åkte det idag typ det första vi gjorde när vi kom till stranden, och imorgon ska vi åka igen! vi åkte en stund, sen så åker vi i värsta kurvan, så JAG ramlar av, men alla andra sitter kvar.. haha det var skit kul, och sen i slutet gjorde han någonting igen så att alla ramlade av (;

aja.. jag och julia var på stranden för någon timme sen och badade på flytbryggan & hoppade på studsmattorna ute i vattnet. det var vaaaarmt i vattnet :) nu sitter vi i husvagnen och passar min lillesyrra som sover. jag orkar inte skriva mera nu, haha puss.

men självklart!

mobilbloggade ju men det kom inte fram, förstår om ni inte fattar det där jag skrev om ''sen åkte vi ut med den där bilen''.. men det var iaf en trampbil.. hahha

yeeeeees

INTERNET FUNKAR, TJOHOOOO. hahah.. jag skrev ett inlägg igår men det hann inte publiseras innan internet kracha -.- så aaah.. vi åkte bil till öland som sagt och jag sov heeeela bilresan! har aldrig gjort det och det var verkligen jätteskönt, för annars brukar jag må illa i våran bil :/ när vi kom fram började vi packa upp och så och sen gick vi till jennifer & johannas familj för dom bjöd oss på mat. efter vi hade käkat åkte vi ut med den där bilen, sen satt vi typ och snacka ute på campingen bara. men nu ska julia skriva! ska till stranden nu (a) pusssss

CHECK IT OUT!

FRIDA TIDNINGEN NUMMER 14! LÄNGST NER PÅ SIDA 48. DÄR SITTER JAG I KATAPULTEN, MOHAHA :)


öland

som ni såg i förra inlägget skrev jag att jag ska packa.. jag ska packa för att jag ska till öland imorgon (söndag) och kommer hem om 3 MÖRDAR VECKOR. men oroa er inte.. jag har med mig systemkameran, data & internet kommer jag ha tillgång till dyngnet runt :) om jag inte skriver något mer idag eller imorgon så kan jag mobilblogga på vägen dit, för julia ska ju med mig en vecka. men hallå? folket.. vilket nummer mmsar man till för att mobilblogga? har dom bytt? puss

11:48:58

jag skrev inget igår, fråga mig inte varför.. igår sov julia hos mig. vi vaknade runt halv 11 och då fixade vi oss och så. sen gick jag ut och mötte pernilla och elina. då åkte vi till grönan & mötte mickan på vägen, så hon följde ju med alltså. men när vi kom in på grönan drog vi hem direkt, för det var såååå mycket folk där. så aah, vi gick in, sen ut. sen gick jag, elina & pernilla hem till pernilla och sov där.
idag ska jag vara med pernilla, möta mell & packa..

läs, haha.

hahah rolig dag idag! träffade maja i jakan & sen åkte vi till grönan. var där ungefär vi halv 1. då gick vi in på toan och fixade med åkbanden, hon har ju inte guldkort så hon fick låna gammalt åkband av mig.. ouups. vi åkte hela dagen, och det var verkligen noll folk asså. sen träffade vi elina & pernilla vid ''matvraket''. och gissa vem som kommer in där skuttandes? hahahahha KISSIE! den artonåriga fjortisen som är så ''känd'' för sin blogg. hon skriker '' ey det är kissie mjaaaou! '' asså jag dog av garv! vad tror hon att hon är? bäst -.- not. aja, sen så åker vi massor för man behövde ju inte ens stå i kö till något (a) och vi fyra får för oss att skrika onödigt mycket i allting, och det var skit kul, haha kommer inte ha någon röst kvar typ! aja, men sen skulle jag och maja åka en sista grej innan vi skulle hem, extreme. och då kommer vakter och stoppar oss och ber oss följa med dom.. för maja har ju fejk åkband eller vad man säger. så då snackade dom med oss bara och sa att vi fick gå ifrån grönan för idag, och när dom stog och snackade med oss stog jag och asgarva, pinsamt! sen sa dom bara DITÅT LIGGER BUSSARNA, HEJDÅ. vi som redan hade tänkt dra.. synd för dooooom. nu ska jag prata med julia i telefon för hon ska komma hit. pussar!



en bild jag tog på grönan för ett tag sen <3

grönan idag

ska dit med maja, om hon nu blir klar någon gång.. hon ska fixa sig lite och sen lämna några filmer på ica. men aah.. hon får faktiskt ta och skynda sig nu. ska ringa henne nu så puss!


jag och maja i kungsberget :)

min resa



först ska julia med mig till öland i 1 vecka, sen stannar jag kvar på öland en vecka. så jag är på öland i 2 veckor. efter det tar jag tåget till henne i varberg och är där i en vecka, that's my summer!

wiiiihoo

har äntligen köpt mina gladiator skor nu, inte precis den storleken jag ville ha.. men dom passar typ. jag och julia tog först bussen till jakan och köpte dom, sen åkte vi till veddesta och köpte powerking. sen när vi kom hem åkte jag och mami till ica, där träffade jag min älskade maja nyström som jag har saknat något oerhört! hon kom hem klockan 6 i morse från grekland så hon är lite halvt neger nu -.- ska träffa henne imorgon också (: nu vet jag därimot inte vad jag ska göra, fota kanske :) puss.


SLUMPADE BILD :

.. och det fick bli en pinsamt ful bild på min älskade parfym

klicka

du kan få pengar för din blogg bara genom att bli medlem här! komigen? vilken tonåring har inte drömt om att käna pengar själv? speciellt på det här enkla sättet, låter nästan löjligt enkelt. KOM IGEN. bli medlem, klicka på erbjudanden och Vóila?

hahaha

Alla barnen aktar sig för styckmördaren utom Lasse,
-För han ligger redan i en kasse !


Alla barnen lyckades klättra över taggtrådsstängslet utom Saddam,
-Det är han som numera kallas madame !

Alla barnen tittar på det brinnande huset utom Rut,
-För hon tittar ut !


Alla barnen fick rädda sig i livbåten utom Mats,
-För han fick inte plats !


Alla barnen kom när mamma ropade utom Peter,
-För han vet inte vad han heter !


Alla barnen slapp att bli mobbade utom Berra,
-För det var honom som dom terra !


Alla barnen lekte med smällare utom Per,
-För han var här, här och där !


Alla barnen spikar kistor utom Elsa Wiik,
-För det var hon som fick va lik !


Alla barnen leker krig utom Frank,
-För han ligger mosad under en jättestor tank !


Alla barnen sprang upp på stranden utom Kaj,
-För han vart slukad av en haj !


Alla barnen blev mätta utom Sandra,
-För det var hon blev uppäten av de andra !


Alla barnen tittade ner i vattnet utom Bengt,
-För det var honom som de andra hade sänkt !


Alla barnen svängde innan vaken utom Anna,
-För hon klarade inte av att stanna !


Alla barnen slapp att åka till mentalsjukhuset utom Lina,
-För hon stod bara där och flina !


Alla barnen lekte kannibaler utom Arne,
-För han blev chiliconcarne !


Alla barnen hade roligt på festen utom Pekka,
-För han var den förste som däcka !


julias place

igår sov vi i julias lokal, men ingen orkade gå in och hämta täcke så jag vaknade typ 2000 gånger på natten.. täcke är ett måste! jaja, nu sitter vi iaf och kollar på filmer på henne från när hon var liten. askul, och assöt :) pappa har kommit hit nu för att hälsa på hennes pappa, dom är jätte bra kompisar! sen ska jag, julia, pappa & lillesyrran åka till husvagnen och hämta en sak. sen ska vi till veddesta och köpa piercing till julia & sen ska jag tvinga han till rusta för dom har Hawaiian tropic där eller vad det heter, en olja så att man blir brun (: fast juste.. han var ju där förut och kollade och det var slut, åh! whatever, vi får kika igen. jag skriver väll senare antar jag, om inte får ni ta den här sista meningen som en anledning att sluta skriva, hahah. puss

grönan med julia

ska dra till stan med julia nu, vi ska köpa mina gladiatorskor & åka till grönan :) see you there? kyss & smek

hjälp :'(



VAD GÖR MAN OM MAN HAR ETT SÅNT HÄR ÄCKEL I SITT RUM!? :'(

free fallin'



lyssnade på den här låten, la omedvetet ner huvudet på datan & somnade.
bara jag som tänker grymt mycket på allting när man lyssnar på den här?
suck

hej jag är cool?


MICKAN PRATAR I SÖMNEN

hahahhahahahahahhahahahahahahhaahhahaha, hon säger typ ''vafan, det är inte jag som tagit dom, det är han''
hörde inte precis men måste lyssna, tror jag dör :'D

mickan slaggar här

och hon sover redan. Idag träffade jag iaf felicia vid typ 3 tiden. då åkte vi till kista & där klippte hon sig. hon hade panik för att dom klippte henne men det är fortfarande skiiiit långt och man ser knappt någon skillnad -.- sen så kollade jag på mina gladiator skor men dom fanns inte.. sen åkte vi till outlet, skulle köpa sololja men allt var stängt. så vi gick till donken & käkade, sen kom mickan dit. och efter vi hade ätit där åkte jag och mickan till grönan, sen drog vi hem vid 10 när dom stängde. när vi kom hem satte vi oss vid datan, kul liv we know och sen somnade hon. ska fundera på om jag ska sova också, måste ta bort bajssminket först och det är det minsta jag känner för nu.. aja. puss!


juste.. citatet för idag i extreme:
han som jobbar där: vill ni åka en gång till?
dom som sitter där i: JAAAA!....
han som jobbar där: då får ni ställa er i kön igen, ha-ha-ha!


shit vad jag garvade =)

kista

tjohoooo, idag ska jag till kista med felicia. hon ska klippa sig & jag ska typ köpa gladiatorskor och någon väska. vi höres tonight :) puss!

sandhamn

idag var vi somsagt på sandhamn, jag hade inte så speciellt kul där. det var ganska tråkigt väder & jag hade ju dyngnat hela natten så var as trött. när vi skulle käka lunch så orkade jag inte äta, så jag la mig ner på en hård sten/klippa och så somnade jag! låg och sov där i regnet i typ 40 minuter, men det var faktiskt as skönt. Julia hade också somnat, men hon hade somnat i hennes lillesyrras barnvagn.. hahahah. vi åkte hem typ vid 6 tiden & på båten skämde våra pappor ut sig.. satt och skrek ''ååååh lalalal.. sussi är bisexuell'' och allting. Nej dom var inte nyktra ;o men det var faktiskt skit kul! och det var så kul för att micke (julias pappa) LOVADE med handen på hjärtat att han, jag, julia & min pappa ska åka utomlands i september & nästa sommar! wohoooooo =) pappa lovade också att jag ska få mopppeeeeeeeeee, i'm so happy. Hoppas bara dom kommer ihåg att dom lovade oss imorgon? det måste dom göra. juste, julias pappa lovade julia att hon skulle få ta hål i tungan på sin 15års dag också (: men vi får se hur det blir.. nu ska vi sova. XoXo Lina

secret

nej inte precis, men jag har glömt att berätta att jag ska till sandhamn idag med julia. det är typ som en ö i skärgår'n. mysig :) har vart där förut men då gick jag typ i 4an kanske.. höhö. mycket bilder kommer ni antagligen att få sen! kommer hem ikväll & båten från stan går typ halv tio nu på morgonen, måste fixa lite sen drar jag. PUSS

wohoo.. klar.

hur många timmar tog det? hmm, började när klockan var 03.01 och nu är den 07.15.. alltså 4 timmar och 5 minuter. Ska fixa lite mer sen också. APPLÅDER TILL MIG? *gäsp*

fortfarande vaken

håller fortfarande på med den där dumma headern. som ni ändå kommer skratta åt, gjord i paint men det är faktiskt ganska svårt att hålla på att redigera bilder i picnik.. går så segt. mitt alarm ska egentligen ringa om 32 minuter men jag har ju inte sovit på hela natten, jävla datanörd.


skoja..

vill inte ha den. sitter väll uppe några timmar till då.

pallar inte mer

nu har jag hållt på tillräckligt länge med designen, den här får duga ett tag i alla fall. punkt slut.

TACK PAPPA!


PATETISKT

att ens försöka göra en ny header i PAINT? ååh.. det är inte bra dethär. help please?

ooups..

har ju inte bloggat på ett tag.. men som sagt. i förrgår (tror jag att det var) sov jag, pernilla, felicia, filippa, julia & elina i felicias lokal. eller julia & elina drog sen men aah. sen igår var jag, felicia, filippa & pernilla på grönan. det var ganska mycket folk men aja, sen drog jag, felicia & pernilla hem till felicia och badade i hennes pool. sen drog pernilla hem, och jag och felicia åkte hem till mig, där sminkade vi oss och sen åkte vi typ till fjällen och först satt vi och snackade med peter & niclas, dom är ju sjuka ;d satt och gungade och niclas slog halvt ihjäl sig (?) sen efter det gick vi en bit och träffade amanda och två killar. men vi drog direkt. sen typ gick vi hem till felicia & satt och snacka med peter & niclas för dom var där. sen somnade vi & vaknade 11.38 för att vara exakt. då gick vi ut och badade igen, och sen gick jag hem och hämtade min lillesyrra på dagis. nu har jag inget mera att göra förutom att svettas, haha men nästan -.- se yah!


gammal bild



 
på mig & felicia.. kolla noga så ramlar vi steg för steg, höhö.

det är sommarlov?

det är därför jag inte har skrivit, punkt slut :)

RSS 2.0