Fixat designen..

Skrev nyss ett inlägg som sedan fuckade upp sig och försvann.. så måste skriva om. Kul..kul..verkligen. Jaja.. Jag skrev i alla fall att jag har fixat designen som ni kanske ser och att den inte blev så jävla snygg direkt men att den får duga ett tag. Jag är ändå lite småstolt att jag fortfarande kommer ihåg hur man gör. Jag skrev också att jag ska träffa ronja imorgon (www.baralundberg.blogg.se), vet inte direkt vad vi ska göra men vi har en del att prata om :) Jag ska gå och lägga mig nu tror jag.. sörjer eftersom desperate houswifes inte visas ikväll!!! *arg*. Puss på er & godnatt!


helvete..

Jag som kände mig piggare imorse, nu mår jag ju baaaaajs igen. Men jag har inte tid att vara hemma så jag kommer rent ut sagt TVINGA mig till skolan imorgon. Tur att min underbara familj ställer upp iaf. Pappa skämde bort mig och åkte till ica för min skull, ville ha lite grejer så han fixa det åt mig. Det är typ det enda bra med att vara sjuk haha..

Jag fick nyss reda på att vi har en gympatävling i februari, jag vill jättegärna vara med på den. Men jag vet inte om jag har råd, har en böter på 1800:- och sen kostar tävlingen typ 1000:- för vi måste åka tåg någonstans rätt långt så.. Måste fixa det på något sett! Aja, ska dricka upp mitt kaffe nu sen ska jag ta en cigg! Hörs.



Westra Aros Cupen för ett tag sen, vi tog silver :)


I'm back.

Tänkte börja blogga igen, vet inte om det håller direkt men ska försöka. Och herregud vad min design är gammal, måste fixas snaaabbt. Aja, jag är hemma från skolan today, va det igår också. Fast jag får fan skylla mig själv, jag kände mig liiite risig i söndags, men ändå så går jag iväg och tränar (?) idiuut. sen när jag går och lägger mig när jag kommer hem så hinner jag inte mer än sova typ två timmar innan jag vaknar av att jag ligger och svettas ihjäl -.- sen på morgon visar det sig att jag har 38,5 i feber. Haha juste! imorse hade jag tappat rösten helt, så jävla sjukt. Det har typ aldrig hänt förut.. fett wierd. Jaajaaaa, ska till skolan imorgon i alla fall. Har typ inget mer att säga, ska ner och nörda <GuitarHero3 nu. Har gått upp en nivå nu så spelar på expert.. wohooo.. Puss!



JAG VILL ÅKA SNOWBOARD! om tre veckor då jävlar :) sen v.14 blir det åre med julia & felicia!


RSS 2.0