sjukhuset

idag på morgonen åkte jag och hämtade pernilla på cykel, sen åkte vi hem till hennes pappa för att hämta kryckor till henne. stackarn har blivit biten av en orm på foten! efter det åkte vi hem till mig, lämnade cykeln. sen gick vi till skolan.

efter skolan gick jag och pernilla till vårdcentralen där på ica. vi bad dom att kolla på hennes fot, dom  kollade lite och så. men dom kunde inte riktigt kolla om det var farligt eller inte.. så dom ringde till danderyds sjukhus och kollade om vi fick en tid där. det fick vi. vårdcentralen beställde en taxi till ica som jag och pernilla skulle få ta in dit, dom var skitsnälla för vi fick ett taxi kort som det stog ''färdtjänst'' på typ. så vi behövde inte betala för att åka till sjukhuset. det var ganska läskigt att helt plötsligt hoppa in i en taxi och åka in till ett sjukhus, men det gick bra.

när vi kom fram dit så gick vi runt lite, haha. för vi hittade inte till barnakuten. men vi frågade i kassan & så, så vi hittade tillslut. när vi kom dit så fick vi snacka med någon snubbe som skulle kolla hennes fot. han började fråga skitkonstiga frågor till henne, typ som '' är dina föräldrar allergiska mot något? '' & '' när fick du din mens? '' ÖÖÖHM (?) vad har det med saken att göra? hahahha. aja, sen sa han att hon skulle ta ett blodprov eller urinprov för att kolla om det har kommit nått gift eller skit i kroppen, hahah. men lilla pernilla är skiträdd för sprutor & tänkte absolut inte lämna nått urinprov. så dom blev ganska irreterade.. så vi fick vänta tills hennes mamma kom dit. för dom ville snacka med henne. när hon hade kommit blev pernilla tvungen att ta ett stick i fingret.. men det gick bra ;d efter måååånga timmar fick vi äntligen åka hem igen. utan resultat, dom på sjukhuset håller typ på och tittar fortfarande om det är nått fel. vi får väll veta det sen någon dag. på vägen hem stannade vi på donken och käkade, för vi hade inte käkat på hela dagen.

kom typ hem för ett tag sen, är skittrött & har ont i halsen. ska typ sova snart, mahaha. lite bilder får ni seeeee, your'e welcome!


pernilla på vårdcentralen


suddig bild, men aja.


taxikortet


pernilla in the taxi


ASLÄSKIGT sjukhus! helt öde..
pernilla haltar!

Postat av: MELL

stackarn :(

2009-04-28 @ 20:16:59
URL: http://mgif.blogg.se/

Åsikt:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (bara för mig)

Blogg:



Trackback
RSS 2.0