rain

hej! kom nyss hem, typ. gick upp typ nio då mickan ringde till mig. hon frågade om vi kunde dra till stan eller något. så det gjorde vi, hon kom och mötte mig vid centralen för hon kom tidigare dit. vi gick runt typ en stund i stan sen åkte vi till grönan, som vanligt (: det första vi gjorde var att gå till insane, som alltid. hahah vääääldigt kul där vid insane idag, verkligen. menar det! tss..
aja. det var ganska mycket folk där idag, så vi drog tillbaka till stan igen och började kolla lite. hon köpte ett par trikåer från gina med hål i först, sen gick vi till donken och käka. sen kom alexandra å dit & lämnade mickans väska, sen gick vi tre runt i stan en stund. då köpte mickan en typ klänning från h&m & jag köpte ett linne därifrån (:

sen gick vi typ till ExpressoHouse och köpte varsin Chailatte ;d sen drog jag hem & hon till sin mamma för att kolla på bio eller något där.
sitter iaf här hemma nu och väntar på att maten ska bli klar, alltid klar lika sent! whatever..
ni får en bild på linnet sen ska jag ducha. puss !


Postat av: elina

skitfint linne lina ;D

2009-05-22 @ 21:13:48
URL: http://eelinas.blogg.se/
Postat av: felan

nej inte när dom gjorde de, men efter så höll jag på och svimma men de e för att jag e livrädd för nålar och nu och igår kväll gjorde de skit ont. du ska bara se hur stor tungan e..

2009-05-23 @ 12:40:31
URL: http://angelicasundman.blogg.se/
Postat av: MELL

SKRIV OFTARE VAFAN!!!! :D<3

2009-05-23 @ 17:53:08
URL: http://mgif.blogg.se/
Postat av: Sofia

gulligt linne:)

2009-05-24 @ 18:02:04
URL: http://heardofme.blogg.se/

Åsikt:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (bara för mig)

Blogg:



Trackback
RSS 2.0